Посрещни празниците с ЖоСи и спечели кошница с вкусни сирена


Краен срок - 31 януари 2015

За тази игра са определени следните награди: 6 бр. кошница със сирена ЖоСи - по две кошници за всеки етап от играта.

Играта „Посрещни празниците с ЖоСи“ ще се проведе в 3 последователни етапа:

- 1 декември стартира „Празнична украса“ за снимки на празнично украсен дом. Всеки, който иска да участва трябва да изпрати авторска снимка на e-mail: info@josi.bg до 20 декември 2014 г. Победителите ще бъде обявени на 21.12. Награди - 2 бр. кошници със сирена ЖоСи.

- От 21.12.2014 до 10.01.2015 ще се проведе втория кръг на играта, наречен „Празнична трапеза“. Всички, които искат да участват в играта, трябва да се регистрират в блога на ЖоСи: www.blog.josi.bg и да качат празнична зимна рецепта, придружена от авторкса снимка и авторски текст. На 11.01.2015 ще бъде обявена втората двойка печеливши, които ще спечелят по 1бр. Кошница със сирена от ЖоСи.

- Последният етап на „Посрещни празниците с ЖоСи“ се нарича „Празнични съвети“ и се отнася до съвети за дома и трапезата. Всички, които искат да участват, трябва да изпратят своите съвети на info@josi.bg до 31.01.2015. Печелившите ще бъдат обявени на 01.02.2015. Ще бъдат раздадени 2 бр. Кошници със сирена от ЖоСи.

По време на съответния етап от играта ще се приемат всички мейли или съответно рецепти, но за наградата ще участват само тези, които отговарят на условията за съответния етап. Всеки може да спечели само една кошница за целия период на провежданата игра.

Победителите ще бъдат обявени на страницата на ЖоСи във Фейсбук и на имейла, с който са регистрирани в блога http://blog.josi.bg/ или от който са изпратили съответните снимки или съвети. Избраните победители ще получат наградата на посочения от тях адрес, а имената им ще бъдат публикувани на фен страницата на ЖоСи във Фейсбук.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара