Снимайте празничната трапеза и спечелете сервиз Луминарк и 15 подаръчни комплекта от Допелхерц

Краен срок - 25 януари 2015

За да започнете участието си във фотоконкурса "МОЯТА ПРАЗНИЧНА ТРАПЕЗА", трябва да направите следното:

- Да предоставите съгласието си и достъп до необходимите за целите на конкурса лични данни на софтуерния продукт Фото-конкурс. Вашите данни са защитени, съгласно Политиката за поверителност на Doppelherz Bulgaria .
- Да качите една авторска снимка, с което изрично приемате настоящите Правила:

Всеки участник има право да участва в конкурса с не повече от 1 снимка.

Всяка снимка трябва да бъде авторска и пожелание може да бъде придружена с грамотно написано описание на български език.

Настройте се творчески, подредете празничната си трапеза красиво и я снимайте. Може да не снимате цялата маса, а само украсен фрагмент от нея. Дали ще има храна или хора на снимката е по Ваша преценка. Празничната Ви трапеза може да е от някой от предстоящите празници, може да е от рожден ден или дори да е специално подредена за конкурса, чувствайте се свободни да изберете най-подходящия повод:) Забавлявайте се!

Всяка предоставена за участие в конкурса снимка следва да отговаря на темата.

Не се допускат за участие снимки на трети лица или които засягат авторското право на трети лица, имат обществено неприемливо или политически некоректно съдържание, неприлични са, нарушават законодателството на Република България или на които са изобразени лица, заснети не на публично място, които не са дали съгласието си да бъдат фотографирани и/или фотографиите им да бъдат публикувани. По-подробни изисквания към снимките са описани по-надолу.

Екипът на Doppelherz Bulgaria може по всяко време да преглежда снимките за съответствие с настоящите Правила и при констатирано нарушение - да прекрати участието Ви в конкурса. В случай на подадени сигнали или оплаквания от трети лица, че са засегнати авторските им права, Doppelherz Bulgaria може да изключи конкретна снимка от конкурса до изясняване на случая, без да прекратява участието Ви с други качени снимки.

За да бъдат допуснати за участие, снимките следва да отговарят на следните технически изисквания:
Формат: .gif, .png, .jpg или .jpeg
Размер: до 5MB
Описание: до 140 символа

Ако отговаря на изискванията, снимката ще бъде автоматично публикувана, след като участникът натисне бутон „КАЧИ СНИМКАТА“.

Всеки потребител може да гласува само веднъж за дадена снимка. Гласуването за фотогалериите ще продължи до 23:59 Източноевропейско време на (UTC+02:00) 25-ти януари 2015 година.

Екипът на Doppelherz Bulgaria си запазва правото да анулира гласове, които са дадени от допълнителни акаунти на вече регистриран потребител. Акаунтите на такива потребители ще бъдат деактивирани.

Победителят в конкурса се определя от потребителите на софтуерното приложение Фото Конкурс. Всеки регистриран потребител има право да гласува веднъж за всяка снимка, която му хареса. На 26-ти януари 2015 авторът с най-много гласове ще бъде обявен за победител и автоматично публикуван в секция „ПОБЕДИТЕЛИ“.

Победителите ще бъдат автоматично обявени на 26.01.2015 г.

За победител се смята участникът, чиято снимка е събрала най-много харесания и не е изключена от участие поради нарушаване на настоящите Правила.

Награди:

Първо място - Сервиз Луминарк

Допълнителни награди:

5 награди Допелхерц Актив Енерготоник N подаръчен комплект
10 награди - Допелхерц Актив Хепабаланс подаръчен комплект

Участвай в КОНКУРСА

2 Коментари

  1. Конкурсите със събиране на гласове са вид уреждане на ОПРЕДЕЛЕНИ хора, да си получат гарантирано подарък! Имената на печелившите в такива конкурси са няколко, няма да ги изреждам, проверете сами и ще се убедите!

    ОтговорИзтриване
  2. Наясно сме с тази практика при конкурсите с гласуване, но не ние ги правим, а различните фирми желаещи да придобият повече фенове и смятащи, че това е най-правилният начин за оценяване. В случая може да се обърнете към Doppelherz Bulgaria и да се опитате да ги разубедите да не избират по този начин печелившите.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара