Сготви вкусни празнични ястия с Делимано и спечели страхотни награди

Краен срок - 11 януари 2015

В Играта Организаторът ще раздаде общо 39 броя материални награди. 15 бр. черни престилки делимано, 15 бр. силиконови ръкавици Делимано и 9 силиконови тави Делимано.

Всяка седмица наградите ще се раздават на тамболен принцип, чрез специализиран софтуер, както следва на 29.12.2014г, 05.01.2015г и 12.01.2015г. Всяка седмица ше се раздават по 5 бр. черни престилки делимано, 5 бр. силиконови ръкавици Делимано и 3 силиконови тави Делимано.

Участието в Играта НЕ е обвързано с покупка!

За да участва в Играта Участникът трябва да:

Да посети Facebook страницата на Delimano Bulgaria на адрес https://www.facebook.com/Delimano и да приеме / да се свърже с Facebook приложението„Празнични ястия от кухнята на Делимано”;

Да избере празник “Бъдни вечер”, “Коледа” или “Нова година”;

Да следва стъпките за сготвяне на ястието, което му се е паднало

Да попълни контактата форма, с което потвърждава участието си в играта.

С изпълнението на горните условия всеки Участник може да спечели една от посочените награди, разпределени между всички Участниците на случаен принцип.

Всяко физическо лице може да участва в Играта само с една своя регистрация в интернет сайта www.facebook.com.

Печелившите Участници ще бъдат обявени най-късно до 24 часа след датата на изтеглянето им на специалният раздел ”Печеливши” в приложението на Играта, както и на фен страницата на Делимано във Фейсбук и/или на официалния сайт на Делимано за България на адрес:www.delimano.bg. Обявяването на печелившите ще бъде извършвано чрез изписване на техните имена и профилни снимки, взети от профилите им в сайта www.facebook.com и/или заедно с тяхната електронна поща, без индикация за домейна на електронната поща (например: ime@...).

Връчването на наградите ще става след попълване на електронна форма от печелившите Участници с данните им за доставка (име, фамилия, точен адрес, телефон за връзка), изпратена до Организатора от имейл адреса, с който се е регистрирал печелившият Участник в Играта до следния имейл адрес на Организатора: info@igra.topshop.bg. Печелившият Участник ще бъде уведомен по електронен път за срока на получаване на наградата. Наградите ще бъдат доставени от Организатора напълно безплатно с куриер до всеки печеливш Участник в срок от 45 работни дни след потвърждение.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара