Разкажете вкусна коледна приказка и спечелете видео камера Sony и още награди от Dr. Oetker


Краен срок - 4 януари 2015

Правила за участие в играта:

1. Измислете коледна приказка, която искате да разкажете. Приказката може да е измислена или интерпретация на съществуваща приказка. Приказката задължително трябва да съдържа коледни елементи.

2. Пригответе герой и/или елемент от приказката. Героят и/или елементът трябва да са под формата на дребна сладка, печиво или друго сладкарско произведение.

3. Снимайте видео, докато разказвате приказката. Приказката може да се снима в реално време, като използвате камерата на компютъра си или да я заснемете предварително с друга камера и качите в приложението.

4. Публикувайте приказката в приложението „Разкажи вкусна коледна приказка”. Приложението се намира във Фейсбук страницата на Д-р Йоткер България.

Награди:

1. Седмични награди – от специалната серия форми за печене на домашни сладкиши Dr. Oetker. Всяка седмица – три награди: 1 бр. форма за печене „Кекс” 1 бр. форма за печене „Големи кексчета” 1 бр. форма за печене „Мини кексчета” Към всяка форма наградените ще получат комплект захарни украси Dr.Oetker и Finesse – аромати портокалови и лимонови корички.

2. Голяма награда – 1 бр. видео камера Sony HDR-CX240E, FULL HD В края на играта, 5 януари 2015 г., ще се тегли голямата награда – видеокамера Sony. В тегленето ще участват всички приказки, публикувани в периода (09.12 – 04.01.2015 г.), независимо дали са спечелили седмична награда.

Участниците, спечелили награди, могат да получат наградите си след като предоставят адрес и телефон за връзка. Наградите ще се изпращат чрез куриер, пред който спечелилите трябва да удостоверят самоличността си и ще получат наградата си срещу подписването на протокол-декларация за получена награда, който ще се намира в пакета с наградата.

Наградите ще се теглят на случаен принцип, както следва:

- 15 декември 2014 г. – теглене на седмични награди
 - 22 декември 2014 г. – теглене на седмични награди
 - 29 декември 2014 г. – теглене на седмични награди
 - 5 януари 2015 г. – теглене на седмични награди
 - 5 януари 2015 г. – теглене на голямата награда В тегленето на седмичните награди участват всички приказки, публикувани през изминалата седмица и отговарящи на правилата на играта.

В тегленето на голямата награда участват всички приказки, публикувани в периода (09.12 – 04.01.2015 г.), независимо дали са спечелили седмична награда. Изисквания за приказката: С участието си в играта Вие се съгласявате приказката, която публикувате да бъде показвана, споделяна и промотирана от Д-р Йоткер България във Фейсбук мрежата. Приказките трябва да отговарят на следните изисквания:

Потребителят, който публикува приказка, трябва да е неин автор. Да е измислил приказката, която разказва или сам да е интерпретирал съществуваща приказка. С публикуването на приказката той декларира, че всички участници в нея са информирани от него, че видеото ще участва в промоционална игра на Dr.Oetker.

Приказката трябва да е коледна или да съдържа коледни мотиви.

Приказката трябва да е разказана на български език.

Поне един герой или елемент от приказката трябва да е под формата на дребна сладка, печиво или друго сладкарско произведение.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара