Сподели чароматното кафе изживяване и спечели чаша Jacobs Monarch

Краен срок - 14 декември 2014

В периода 06.12.2014 -09.12.2014 г. участниците трябва да ни изпратят снимка на тяхното „чароматно“ кафе изживяване като коментар под постовете към играта, като лично съобщение или директно я изпратят на стената на Facebook страницата на Jacobs Monarch.  В периода 11.12.2014- 14.12.2014г. всички събрани снимки ще бъдат публикувани в специален албум „Чароматно кафеизживяване“.

50-те участника, събрали най-многохаресвания за периода на играта ще участват в томбола за спечелване на една от предвидените награди.

Включвайки се в настоящата игра, всеки участник, който ни изпрати снимка, дава съгласието си снимката му да бъде публикувана от името на Jacobs Monarch на стената на Facebook страницата на Jacobs Monarch.

Награди: 15 бр. Керамични чаши "Jacobs"

Печелившите участници ще бъдат определени от тричленна комисия чрез томбола като профилите им ще бъдат обявени на стената на Facebookстраницата на Jacobs Monarch не по-рано от 16.12.2014 г.  Те ще трябва да изпратят трите си имена, адрес за доставка и телефон, като лично съобщение в страницата.

Наградите ще бъдат доставяни допечелившите участници на посочен от тях адрес  безплатно чрез куриер до 45 работни дни от получаването на потвърждението, че са спечелили и предоставяне на адрес за доставка.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара