Спечели Aspire Switch 10 или Asus T100. Открий твоя подарък в облака!

Краен срок - 21 декември 2014

Хо-хо-хо! Коледа наближава, а заедно с нея - и времето, в което да наградим най-послушните почитатели на технологиите. Тази година подаръците за първи път няма да бъдат подредени под елхата! Скрили сме Acer Aspire Switch 10 и Asus  T100 в Облака!

Как да участваш? От 1.12.2014  г. до 21.12.2014 г. включително участниците могат да се регистрират като отидат в един от посочените обекти на магазини Технополис, сканират отпечатания QR код на щанда на Майкрософт или на отпечатан на листовки, поставени на бюрата за информация и въведат изискваните лични данни в регистрационната форма.

Щандове на Майкрософт ще могат да бъдат открити в следните магазини:

Технополис Бургас, к-с Славейков 94
Технополис Велико Търново, ул. Магистрална 4
Технополис Варна, бул. Владислав Варненчик 277
Технополис Пловдив, бул. Санкт Петербург 133
Технополис София МОЛ Paradise Center, бул. Черни Връх 100
Технополис София МОЛ The Mall, бул. Цариградско шосе 115
Технополис София Младост, ж.к. Младост 4, Околовръстен път 265
Технополис София Сердика, бул. Ситняково 48
Технополис Стара Загора, бул. Никола Петков 12
Технополис Благоевград, ул. Св. Димитър Солунски 5

За да се регистрират участниците трябва да въведат валиден имейл адрес, име, фамилия и телефон. В края на промоционалния период от всички валидни регистрации в присъствието на нотариус чрез специализиран софтуер, осигуряващ равен шанс на всички участници, на случаен принцип ще бъдат изтеглени и обявени двама печеливши.  Победителите ще бъдат оповестени на Facebook страницата на Майкрософт България най-късно до 3 (три) дни след тяхното избиране/изтегляне.

За участниците е необходимо да имат валидна интернет връзка, за да имат достъп до формата за регистрация. За целия период на Промоцията [общо 3 (три) седмици] се теглят 2 (две) награди, измежду валидните участия.

И не забравяй, че "няма как да намериш Коледа под елховото дърво ако не я носиш първо в сърцето си". :)


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара