Спечелете 101 награди в играта "Днес е денят" на Johnnie Walker

Краен срок - 11 януари 2015

Приложението „Днес е денят “ на Johnnie Walker цели да вдъхнови и мотивира участниците да направят важна за тях самите промяна в своето ежедневие като споделят в Приложението нещо специално или значимо за техния личен прогрес за даден ден. Участникът илюстрира това чрез избрана от него снимка, която качва в Приложението и добавя текст в определеното за това поле.

След създаването на своето послание чрез снимка и текста към нея, всеки от потребителите може да го сподели във Facebook и публикува в профила си. С това действие потребителят придобива правото да участва в теглене на награди. Всеки участник, споделил снимката и текста, създаден в приложението може да участва в томболата.

В приложението ще бъдат раздадени на томболен принцип една голяма награда и 100 малки награди.

Участието в приложението не е обвързано с покупка. Право на участие в приложението имат само лица, навършили 18 г., които са български граждани и живеят на територията на Република България.

Участниците, които желаят да участват в жребия за спечелването на наградите трябва да споделят своето послание в социалната мрежа Facebook поне един път.

Участниците имат право да създават неограничен брой послания в приложението, както и да споделят и харесват своите послания, както и тези на други участници. Всяко следващо споделяне от страна на участника е доброволен акт, който не повлиява на шанса му за спечелване на награда.

Снимките, които участниците могат да качват в приложението са със следните технически характеристики: размер до 2 MB,

Текстът, който участниците могат да въведат в приложението е до 140 символа.

Томболата за изтеглянето на печелившите ще се проведе на 21.01.2015 г. в присъствието на нотариус.

Наградите на разположение в приложението са следните:

Голяма награда

– Ексклузивна вечер от Johnnie Walker за спечелилия в томболата участник и 7 негови приятели, избрани лично от него и навършили 18 г.. Наградата не изисква никакви лични разходи от страна на спечелилия участник и неговите гости.

Малки награди – брандиран стенен календар Johnnie Walker за 2015г. с вдъхновяващи послания – 100 бр.

Изтеглените Печеливши на малките награди ще бъдат обявени на страницата на Johnnie Walker във Facebook и ще бъдат уведомени по имейл (на имейл адреса, с който са регистрирани във Facebook) в рамките на една седмица с молба за изпращане на точен адрес за доставка в рамките на две седмици.

Изтегленият от томболата Печеливш на голямата награда ще бъде обявен на Facebook страницата на Johnnie Walker след тегленето. Освен него ще бъдат изтеглени още двама участници - резерви, които по реда на изтеглянето си евентуално може заместят първия печеливш, в случай че поради някаква причина той не може да получи наградата си. Голямата награда е персонална и не може да се преотстъпва или продава. Печелившият ще бъде известен по имейл и телефон. В срок до 7 (седем) дни от уведомяването Печелившият трябва да предостави необходимата информация за получаването на наградата и да потвърди, че я приема, както и да определи дата за осъществяването й.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара