Твоите специални моменти поднесени с емоция ти носят награда от Penny

Краен срок - 21 декември 2014

Bечерите са еднакви за всички, но с правилните продукти, те се превръщат в специален повод, за всеки един от нас. Изберете внимателно правилните съставки и празнувайте с вкус всеки специален повод. Следвайте стъпките и ястието ще бъде готово за споделяне.

Изпратете ни вашата рецепта с продукт Selection, оставете ни вашите координати за контакт и можете да спечелите една от следните награди: 50 броя готварски книги "70 празнични рецепти" или 20 броя талони за 20% отстъпка на продукти Selection.

За да участват в кампанията, потребителите трябва:

1. да имат валиден Facebook акаунт, с име и имейл адрес;
2. да стане фен на страница на Penny.Market.BG
3. да участват в играта, влизайки в раздела с приложението на Facebook страницата на Penny.Market.BG ;
4. да изберат специален повод от предварително определен списък в приложението;
5. да изберат най-важния продукт за тяхната рецепта от продукти Selection;
6. да използват избрания продукт в рецепта, предназначена специално за повода, избран в полето. Ако потребителят не може да сподели никаква рецепта с избраната съставка, приложението може автоматично да генерира такава чрез кликване върху Не съм вхъхновен, препоръчвайте ми рецепта.;
7. да попълни полетата за телефонен номер и имейл, за да участва в жребия. Ако участникът не попълни полетата, няма право да участва в жребия.
8. След това трябва да се отиде на бутон Готово, за да бъде рецептата подготвена във pdf формат и потребителят да е успешно регистриран за участие в томболата.

Определянето на победителите ще бъде извършено чрез теглене на жребий между всички участници, които отговарят на условията.

Всички печеливши ще бъдат публикувани във фейсбук приложението на www.facebook.com/Penny.Market.BG в подстраница „Победители“, на два етапа:
* на 15 Декември 2014 ще бъдат обявени печелившите на 20 броя талони за 20% отстъпка на продукти Selection,
* 22 Декември 2014 - ще бъдат изтеглени печелившите на 50 броя готварски книги "70 празнични рецепти"

В деня на тегленето победителите получават уведомителен мейл, в който е упоменато как могат да получат своята награда. Съобщенията за печелившите се изпращат до електронния адрес на участника, от който потребителят е потвърдил присъствието си в дадена снимка Всеки печеливш трябва да упомене магазин Penny Маркет, от който иска да получи наградата си, в писмен вид на имейл адрес pennybulgaria@gmail.com , както и да предостави лични данни (трите имена, населено място и телефон за връзка).

Наградите се печелят на томболен принцип. Тегленето ще бъде извършено автоматично като функционалност на самото приложение сред всички легитимни участници за съответния ден.

По време на кампанията организаторът ще предостави на участниците 70 награди: - 50 броя готварски книги "70 празнични рецепти" - 20 броя талони за 20% отстъпка на продукти Selection.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара