Коментирайте и спечелете смартфон Samsung GALAXY Note 4

Краен срок - 25 декември 2014

Броени дни до Коледа! В тях ще научиш за поне 10 страхотни функции на
този удивителен смартфон и ще можеш да го спечелиш като коледен подарък - един твой коментар ще бъде достатъчен!

Избирай текст и картинки с S Pen. Споделяй наведнъж с различни приложения! А пък в e-mail-ите текстът влиза директно в съобщението, докато картинките автоматично стават прикачени файлове. Искаш ли смартфонът ти да може това? Коментирай тук за шанса си да спечелиш своя #GALAXYNote4!

Участвайки в настоящата игра, имате право да участвате за спечелването на:

- един смартфон Samsung GALAXY Note 4

За спечелването на наградaта, е необходимо:

Да коментирате под постовете на фейсбук страницата на Samsung Bulgaria, свързани с играта „10 неща, които трябва да знаеш за #GALAXYNote4“ и публикувани в указания в правилата на играта период за провеждане, или направите споменаване @SamsungBulgaria с хаштаг #GALAXYNote4 към Twitter акаунта Samsung България (https://twitter.com/SamsungBulgaria) в указания в точка 2 период за провеждане на играта. Коментари, които не отговарят на добрия тон и/или съдържат нецензурни думи или снимки ще бъдат премахвани от Организатора, без той да дължи обяснение за това. Коментари, публикувани в постове, които не са свързани с играта „10 неща, които трябва да знаеш за #GALAXYNote4“, не участват в томболата за наградата.

Всеки коментар и споменаване увеличават шанса за спечелване на награда от един потребител.

На 25.12.2014 ще бъде проведена томбола за спечелване на наградата, посочена в т. 3. В томболата ще участват всички потребители, които са спазили механизма на Играта, описан в т. 4 по-горе.

Едно лице има право да придобие награда в случай, че предостави чрез лично съобщение до страницата на Samsung България във Facebook или до Twitter акаунта, в седемдневен срок коректни данни за адреса си, с цел получаване на наградата.

Победителят ще бъде обявен на страница на Samsung България във Facebook и в Twitter акаунта на Samsung България  на 25.12.2014 г.

Участвай в КОНКУРСА

2 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара