Изпрати писмо на Дядо Коледа и спечели награди от InLife

Краен срок - 31 декември 2014

Изпрати писмо на Дядо Коледа, a ние от InLife ще се погрижим той да го получи!

Независимо дали вярваш в него или не - напиши му писмо, в което го помоли за онова, което желаеш! Опиши най-съкровените си мечти! И не се знае - може би то ще стигне до него и те ще се сбъднат...

Всеки има право на участие след като попълни коректно формата с валиден адрес, име, елетронен адрес и добави писмо (и картинка/картичка) за Дядо Коледа. Може да се участва само веджнъж, като ограничаването става по електронен адрес. Всеки потребител може да гласува за всички изпрати писма само по веднъж, като може да гласува както за себеси, така за всички останали. Играта продължава до 31.12.2014 23:59. Нашият екип желае успех на всички и весело прекарване на празниците.

Награди:

Ваучер от ZERONA Център България включва комбинирана процедура за подмладяване и стягане на лицето с продукти BIOLINE и фотостимулиране на колаген и еластин с професионална IPL апаратура. Процедурата трае около 60 мин. и включва:

Гел формула за отслабване BODY SLIM от Natura Bisse

Разбира се, че всяка една жена се стреми да е най-красива. Това със себе си носи и много усилия. Коремните мускули и бедрата обикновено са трудни области. Какъв по-голям късмет от това да се намери съюзник в борбата с натрупването на мазнини, който да насърчава тяхното отстраняване. Испанската козметика Natura Bisse има решение - BODY SLIM предоставя безценна помощ и помага за изключително източване на фигурата, ефективно укрепва капилярите и създава приятно и освежаващо усещане.

Празнична декорация за дома от Unique Estates


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара