Конкурс „Карта на скрито пиратско съкровище“

Краен срок - 8 януари 2015

За да се включите в нашия конкурс за пиратска карта, можете да ни изпратите в срок до 08.01.2015 г. снимки на вашите карти на имейл igra@detskiknigi.com или да ни споделите истинските си шедьоври по пощата на адрес: 1113 София 13, п.к. 204, за играта “Читателска щафета”. Не забравяйте да напишете име, възраст, град и телефон на родител за връзка.

Снимките на получените карти ще бъдат публикувани в специален албум във фейсбук-страницата на www.Detskiknigi.com и вие можете да гласувате чрез бутона “Харесвам” под снимките. Картата, получаваща голямата награда, ще бъде избрана от всички получени произведения и отличена от партньорите ни от Spiegelburg Bulgaria, които ще осигурят наградата. Двете карти, събрали най-много гласове от нашето жури – публиката, също ще получат награди.Всички пиратски карти, получени по пощата, ще станат част от изложба, която ще организираме в края на кампанията.

Можете ли да участвате в конкурса, ако не сте се включили в щафетата? Разбира се, но имайте предвид, че само натрупаният пиратски опит ще ви помогне да сътворите най-хубавата карта!

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара