Спечели награди със „Зимна кулинарна приказка“

Краен срок - 1 февруари 2015

Имало едно време… Всички приказки започват по един и същ начин, но малко от тях завършват с подаръци. В разгара на зимата сайтът „Вкуси ме“ търси вашата „Зимна кулинарна приказка“. Ако кухнята е вашата страст. Ако обичате да готвите и имате любима зимна рецепта, която с удоволствие приготвяте на своето семейство… Сега е моментът да спечелите една от многото награди. Изпратете ни своя изпробвана рецепта, придружена с авторска снимка към нея и бъдете готови за награда.

Всеки има право да участва с неограничен брой кулинарни идеи, като единственото условие е те да отговарят на темата на конкурса. Няма ограничение относно типа рецепта – може да изпращате предястия, салати, супи, основни ястия, напитки и десерти, стига те да са свързани със зимните дни. Ако има нещо, което приготвяте с особено голямо удоволствие, изпратете ни рецептата, придружена със снимка или серия от снимки, показващи стъпките на приготвянето, вашето име и град до 1-ви февруари 2015 г. Всички получени вкусни идеи ще намерят своето място в сайта „Вкуси ме“, а на 2-ри февруари ще обявим имената на победителите.

Участвайте на e-mail: igra@vkusi.me

Изпратете:
Рецепта + снимка на готовото ястие
или
Рецепта + няколко снимки, проследяващи приготвянето му

Наградите:
Ваучер на стойност 100 лева за СПА-процедури от SPA DEMETRA

Три козметични комплекта от Premium Health Products

Дизайнерска оптична мишка с кристали на Swarovski от Дигитален център

Калъф за MacBook Pro и лаптоп от Дигитален център

Дизайнерска оптична мишка (за Mac и PC) от Дигитален център

Заредете се със зимно настроение, сгответе любимото си ястие и спечелете!

PS: Участниците в конкурса, трябва да гарантират оригиналността на рецептите си. С изпращането им за участие в играта те преотстъпват на „Вкуси ме“ авторските права върху всички текстове и снимки.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара