100 литра бира дават Перничани за яка снимка!

Краен срок - 26 декември 2014

Здравейте, приятели!

Както знаете, знайни и незнайни водещи, журналисти, комици или просто почитатели на нашият китен град, се заловиха с нелеката задача да ни представят какво явление на природата е град Перник. Наслушали сме се на вицове, истории, дори легенди. Нагледали сме се на хумористични снимки, видео клипове и телевизионни интервюта. Истината обаче, се крие именно в нас самите – истинските перничани. Хората, които можем да покажем града си по най-интересният начин, без да цитираме източници или търсим информация от чичко Google, просто защото сме галеници на съдбата и сме коренът на това общество.

Идват празници и заради това, ние екипът на „Перничани” (уеб сайт и фейсбук страница) и гироси „Алека“ решихме да ви предизвикаме и възнаградим подобаващо. А именно – вие ни изпращате на лично съобщение, авторска снимка, разкриваща най-смешната, тъжната, хумористичната, иновативната, изобретателната, провокативна снимка, разкриваща вашият поглед над град Перник.

Всеки ден снимките ви ще се качват на фейсбук страницата и най-харесваната, след гласуване с „лайкове” ще спечели 100 литра бира, за зареждане на новогодишната празнична трапеза. Накратко правилата на играта: начало на играта – 11.12.2014, край на играта – 26.12.14г .

Снимката да е направена от участника!

Кратко описание на снимката (примерно: моста при парка) и към снимката да бъде добавено , че е за играта на „Перничани„ и гирос „Алека” (победителя ще си получи наградата на 29-30.12. 2014 на място в заведението)

И Така…всичко е ясно, бързо схващаме:) Нека да започваме! Успех на всички уюбитеуи фотографи!:))) ( не забравяйте, че колкото по-скоро ни изпратите снимка, толкова по-големи са шансовете Ви!) Старт!


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара