Сподели в какво настроение си днес и спечели страхотни награди от Tefal

Краен срок - 1 декември 2014

За участие в томболата на Играта всеки потребител трябва да направи следното:

    Да посети фен страница на TEFAL Bulgaria във Фейсбук
    Да приеме Facebook приложението: „Забъркай си настроение“, като натисне бутона „Участвай“.
    Да избере едно от осем настроения и да натисне бутона „Забъркай ми рецепта!“.
    Да сподели на своята Фейсбук стена рецептата, която съответства на неговото настроение.

Всеки потребител може да участва повече от един път в играта и да сподели повече от една рецепти, но това не увеличава шанса му за награда. Потребителят влиза в томболата за награди още при първото си участие и споделяне на рецепта в играта.

Всички Участници, изпълнили всички условия, описани в настоящите Правила, участват в томбола за 4 (четири) броя награди, а именно: 2 (два) броя Tefal Infiny Force, 1 (един) брой Tefal Fresh Express, 1 (един) брой Tefal Infiny Press.

Наградите ще се теглят на томболен принцип чрез автоматична система чрез автоматична система до 2 (два) дни след края на играта.

Имената на печелившите Участници ще бъдат обявени на страницата “Победители” от приложението “Забъркай си настроение ” на адрес: https://facebook.com/Тefal.Bulgaria в срок от три дни след изтеглянето на наградите.

Печелившите получават наградите си на предоставения от тях адрес по куриер до 30 (тридесет) работни дни от предоставяне на адрес за доставка. Разходите за куриерски услуги са за сметка на Организатора.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара