Спечелете всеки понеделник 3 стека от любимото пиво в играта "Твоята реклама на Пиринско"

Краен срок - 1 декември 2014

Промоцията НЕ е обвързана с покупка на продукт.

Наградата, която може да бъде спечелена по време на промоцията е следната:

• Стек бира от 24 кена Пиринско –3-ма участника ще спечелят по 1 стек в края на всяка седмица от промоцията. Спечелилите ще бъдат обявени на Фен страницата на Пиринско всеки понеделник до края на промоцията.

За участие за спечелване на наградата е необходимо участниците да се регистрират в предоставената форма, както и да качат една авторска снимка по темата на играта – „Твоята реклама на Пиринско“. С един имейл всеки участник може да качи само една снимка.
Снимката трябва да е в стила на рекламите на Пиринско, които могат да бъдат разгледани тук: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.242172692636411.1073741830.232409586946055&type=3

На снимките трябва задължително да присъства:
- Ръка, държаща бутилка Пиринско;
- Природен пейзаж;
- Заглавие

Съдържанието на снимките, които се качват не може да включва:
- Снимки, на които се виждат лица и хора.
- Снимки с неморално, нецензурно, вулгарно, сексистко и расистко съдържание.
- Снимки, съдържащи конкурентни марки.
- Снимки, които силно се отдалечават като съдържание от зададената тема.

Всяка снимка може да бъде премахната административно, след като вече е била публикувана в случай, че не е авторска или не отговаря на Общите условия. Това може да се случи, както в момента на публикуване, така и в рамките на няколко часа след това.

Печелившите ще бъдат теглени на седмична база, измежду всички регистрирани участници до момента, на случаен принцип, чрез компютърен софтуер. Всеки понеделник 3-мата печеливши ще бъде обявен на Фен страницата на Пиринско (в промо приложението на играта).

Печелившите ще бъдат публикувани на приложението на играта на страницата на Пиринско, както и ще бъдат уведомени по имейл, посочен от тях във формата за регистрация.

Веднъж получили имейл, че са спечелили, печелившите ще трябва да върнат имейл с адрес на доставка в рамките на работния ден и телефон за връзка на i_engyozova@noblegraphics.eu. Печелившите, с които не може да бъде осъществена връзка в период от 10 работни дни след уведомлението по имейл, губят правото си да получат съответната награда.

Доставката на наградите ще се осъществява посредством куриер в срок от 20 работни дни след предоставяне на валиден адрес за доставка. Печелившият участник трябва да е на разположение на адреса, който е посочил, в определения за доставка от куриера ден.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара