Спечелете таблет Samsung и осем опаковки с аромати DENIM

Краен срок - 24 декември 2014

Име, което не се нуждае от представяне. Марката за мъжка козметика, утвърдила качествата си през годините, представя прекрасна нова серия модерни аромати. Original, Gold и Wild са с различни, индивидуални характери, всеки впечатляващ по свой уникален начин. И по повод тези страхотни и подчертано мъжествени аромати, DENIM стартира игра с невероятни награди. Отговаряйки на нетруден въпрос, ще може да си заслужите една от осемте опаковки с аромати DENIM или пък голямата награда – таблет Samsung. Играта започва от 24 ноември, като питанките за нея и разяснение относно участието ще намерите в сайта ни TopGear.bg. Късмет, приятели.

И ако си мислите, че марката няма нищо общо с автомобилите или моторните спортове, значи грешите. Още през 1980 г. DENIM влиза като спонсор във Formula 1. През 1983 марката сключва договор с Williams, който печели шампионата през същата година, а в периода 2003-2005 DENIM спонсорира пилота Джанкарло Фисикела (който тогава кара за Renault), а между 2006 и 2008 компанията си сътрудничи с Ярно Трули.

Тайната на ароматите.
Новата серия на ароматите DENIM е представена в нова оригинална, младежка, метална опаковка, която крие в себе си мъжествения флакон, изработен от черно матово стъкло.

Original впечатлява със своята неподправеност още преди въобще да сте го пробвали. Класическият аромат се разкрива чрез неповторимата свежест на бергамот, лимон и портокалово дръвче. Роза, смирна и жасмин е сърцето на аромата, а ветивер, мускус и тамян оформят базата.

Gold е носителя на златото в новата серия на ароматите DENIM. Изтънчен, модерен и ексклузивен аромат, разгръщаш се чрез пленителните връхни нотки на бергамот и лавандула, цветно сърце от пачули и морски нюанси, с база кедър, мускус и ванилия.

Wild е най-новото, свежо и необуздано попълнение в гамата. DENIM подчертава своя нов младежки аромат с модерен камуфлажен цвят. Ароматът се разгръща със зелена ябълка и листа от виолетка, продължава със сърце от здравец и лавандула, за да завърши с база от сандал, кашмеран и индийско орехче.

Играта стартира с въпрос №1 в понеделник, 24 ноември 2014. Тя ще включва общо осем въпроса - по два във всяка седмица. Седмичните въпроси (и съответно вашите верни отговори към тях) ще бъдат награждавани с тоалетни води DENIM. Голямата награда - таблет Samsung - пък ще отиде при един от верно отговорилите на поне един от осемте въпроса.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара