Спечелете 5 семейни почивки и 100 кг. локум от Захарни заводи

Краен срок - 20 декември 2014

Изпрати твоята най-добра и вкусна рецепта с локум на адрес: списание „Кулинарен журнал“, ул. „Отец Паисий“ № 15, София 1303 или на e-mail: kulinar@sbb.bg, за да участваш в конкурса. Посочи трите си имена, адрес и телефон за връзка.

На случаен принцип сред всички участници ще бъдат изтеглени 5 ваучера за семейна почивка на стойност 250 лв. и 100 награди по 1 килограм локум на „Захарни заводи“.

Участниците в Конкурса разрешават изключителното право на ползване на техните рецепти, както и снимките, направени от Организатора и медийния партньор, на приготвените по техните рецептите ястия, което включва безвъзмездното многократно публикуване и възпроизвеждане в неограничен брой и неограничен тираж на наградените рецепти и снимките към тях (заедно и поотделно), с цел популяризиране на продуктите и търговската дейност на Организатора и медийния партньор. При използването на рецептите, Организаторите следва да изпишат името на автора.

Наградите са предоставени от „Захарни заводи” АД и са, както следват:

-   5 бр. награди -  ваучер настойност 250 лв. за семейна уикенд почивка в България, на място и в период по избор на печелившия, предоставен от „Интертурс” ООД, гр. Велико Търново. Валидността на ваучера е 6/шест/ месеца, считано от датата на обявяване на печелившите.

- 100 бр. награди - 1 кг  локум на „Захарни заводи” АД

В 15-дневен срок от обявяване имената на печелившите участници,  Организаторът ще се свърже с печелившите на телефоните за контакт, които същите са посочили в изпратените материали за участие, или ще им бъде изпратено уведомително съобщение на е-мейл адреса, откойто участниците са изпратили своите рецепти за участие в конкурса.

Печелившите следва да потвърдят на Организатора, по телефон или е-mail, посочените от тях в изпратените материали за участие, телефон законтакт и адрес за получаване на наградата, или следва да посочат на Организатора друг актуален телефон за връзка и адрес, на който да бъде получена наградата.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара