Logitech подарява AV stand for iPad, Speakers Z120 и Mouse M150 във фотоконкурса "Есенно вдъхновение"

Краен срок - 17 декември 2014

Най-новият фотоконкурс на технологичния сайт Pixelmedia.bg, наречен "Есенно вдъхновение", стартира на 17 ноември и ще продължи до 17 декември 2014 година. Всички желаещи да участват, трябва да качат една или повече авторски есенни снимки на адрес photo.pixelmedia.bg.

Авторите на снимките, събрали най-много точки, ще спечелят награди от технологичната компания Lоgitech. Наградите за победителите са: AV stand for iPad, Speakers Z120 и Mouse M150.

Читателите на PixelMedia.bg имат решаваща роля за определяне на снимките, измежду които ще бъде излъчен победителят. Всеки регистриран потребител на сайта има право да гласува за всяка снимка от конкурса най-много по веднъж на ден. Временното класиране на снимките се извършва автоматично според броя на точките, които те са събрали.

След приключване на срока за участие, компетентно жури ще определи победителя измежду първите 32 снимки във временното класиране. Членове на журито в конкурса "Есенно вдъхновение" са фотографите Иглика Трифонова, Велин Петков и Ралица Гребенарова, както и журналистът Александър Александров - издател на Pixelmedia.bg.

Всеки регистриран участник има право да качи до 5 снимки за текущия кръг от фотоконкурса.


Участвай в КОНКУРСА

2 Коментари

  1. photo.pixelmedia.bg. e невалиден и не мога да изпратя снимките

    ОтговорИзтриване
  2. Невена, не разбрахме кое точно е невалидно? Линкът към конкурса работи, там трябва да се регистрирате, за да участвате. При нас ли има проблем или в сайта на pixelmedia?

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара