Спечелете флашка Бочко, комплект продукти Бочко и чанта с продукти за повиване Бочко

Краен срок - 18 декември 2014

Участието в играта не е обвързано с покупка. Играта е разделена на четири етапа, които се състоят от 4 различни активности.

За да се включи в първия етап на играта с продължителност 25.11 - 28.11.2014 г, участникът трябва да сподели снимка от първата Коледа на своето дете на Facebook страницата на Бочко или в коментар под публикацията за играта.

За да се включи във втория етап на играта с продължителност 02.12 - 08.12.2014 г, участникът трябва да сподели снимка на коледна картичка, направена от неговето дете, на Facebook страницата на Бочко или в коментар под публикацията за играта.

За да се включи в третия етап на играта с продължителност 09.12 - 11.12.2014 г, участникът трябва да сподели своята идея за коледен подарък за дете на страницата на Бочко или в коментар под публикацията за играта.

За да се включи в четвъртия етап от играта с продължителност 12.12 - 17.12.2014, участникът трябва да сподели снимка на своето дете на Facebook страницата на Бочко в коментар под публикацията за играта или на лично съобщение.

При изпълнението на тези условия, участниците получават едно участие в томболата за всеки отделен етап.

След края на играта, ще бъдат раздадени следните награди:

* чанта с продукти с марката Бочко - 4 бр.

* флашки Бочко - 40 бр.

* комплект продукти Бочко: Шампоан за коса и тяло с екстракти от липа и лайка 400мл, Мляко за тяло с натурален зехтин и пантенол, Крем при подсичане и кожни раздразнения, Влажни кърпички с натурално масло от смрадлика 90бр., Бебешко олио с пшеничен зародиш, Хидратиращ бебешки крем, Крем при студ и вятър, Препарат за бебешки съдове 500мл. - 12 бр.

Наградите ще бъдат раздадени чрез четири томболи за всеки от четирите етапа между всички участници в играта, които са изпълнили правилата за участие в Играта  (според Раздел 4 от Официалните Правила).

Победителите ще бъдат обявени на Facebook страницата на Бочко на следните дати:

    Победители от първи етап: 01.12.2014

    Победители от втори етап: 09.12.2014

    Победители от трети етап: 12.12.2014

    Победители от четвърти етап: 18.12.2014

В срок до пет работни дни след обявяването на победителите на Facebook страницата на Бочко, печелившите трябва да предоставят име и фамилия, телефон и актуален и пълен адрес за доставка на наградата на територията на страната на лично съобщение. Ако в посочения срок, печеливш участник не подаде нужните данни за осъществяване на доставка по куриер, то той загубва правото си да получи наградата.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара