Спечелете 10 покани за концерта на Горан Брегович в София!

Краен срок - 7 декември 2014

Горан Брегович едва ли има нужда от представяне на българската аудитория – всеки, който е имал шанса да се докосне до някоя от изявите му на живо, е останал с незабравими спомени от нея.

След изключителния успех пред препълнената зала “Арена Армеец” през 2012 година, самият той изрази желание и този път концертът му да се състои в тази зала.

Кръстникът на Балканската музика, съвместно с неговия „Оркестър за Сватби и Погребения“ ще зарадва българската публика само броени дни преди Коледа - на 19 декември от 20 часа и ще допринесе за доброто предпразнично настроение на всеки един от присъстващите.

Освен любимите хитове от албумите и саундтраците на балканската звезда, българските му фенове ще чуят и песни от последния му албум «Champagne for Gypsies». Както подсказва самото заглавие, това е реверанс от страна на Горан пред Ромите: както към множеството онеправдани роми в момента из цяла Европа, така и към онези, които през годините са успели да докажат своя талант и да внесат неустоим колорит в световната култура.

Сега Woman.bg, съвместно с Loud Concerts, дава шанса на 10 от своите читатели да се включат в най-новата ни надпревара и да спечелят 10 единични покани за концерта.

Играта продължава от 24.11 до 07.12 2014 г., а печелившите ще бъдат обявени на 08.12 2014 г.

Единственото, което трябва да направите, за да участвате, е да отговорите на 1 лесен въпрос.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара