Спечелете билети за зрелището Lord of the Rings in Concert

Краен срок - 27 ноември 2014

По-малко от 20 дни остават до зрелището LORD OF THE RINGS IN CONCERT.

Стана ясно, че към вече известния швейцарски диригент Давид Райц и любимото сопрано на Хауърд Шор – Кейтлин Луск ще се присъедини и Комале Акапко, който свири на цимбал – изключителен струнен инструмент, на който свирят по-малко от 30 човека в цял свят. Заедно с тях ще чуем още Александър Пентин – тимпан и концерт-майстора, цигуларят Мариан Краев, които ще бъдат гръбнакът на огромния оркестър.

Очаква ни едно наистина внушително филмово зрелище, което ще се случи на 5 декември.

Българската публика ще е първата в Източна Европа, която ще има шанса да усети магията на двете велики изкуства в едно, благодарение на формата Movies in Concert, който обединява музика и кино в една перфектна симбиоза. Така, всеки от зрителите, ще има възможността да гледа „Властелинът на пръстените: Задругата на пръстена“ на огромен екран, с български субтитри акомпаниран от 250 музиканти, които ще изпълнят на живо първата част на трилогията в пълен синхрон с филма. Звучи невероятно, нали! И ще е точно такова. Обещаваме!

Затова, ако си истински фен на филма и си мечтаеш да бъдеш част от грандиозния спектакъл, ти даваме шанс да спечелиш 2 покани за това невероятно преживяване на всички сетива. Условието е следното: Намери двойник на някой от героите от „Властелинът на пръстените” и ни изпрати негова снимка. Така и ти, и той (двойникът) ще имате възможността да спечелите покана за филмовото зрелище LORD OF THE RINGS IN CONCERT.

Гласуване на страниците ни във facebook ще определи победителя, като за един от гласувалите също ще има подарък – дубликат на пръстена.

Изпращайте снимките си до 27 ноември на igra@viewsofia.com, като най-добрите кадри ще бъдат качени на нашата Facebook страница на 28 ноември. Ще дадем 24 часа за гласуване и така в ранния преди обед на 29 ноември ще знаем имената на късметлиите.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара