Изпрати коледна картичка и спечели един от 500 кашона Kubeti Chocco Kubz или Kubeti SAXoff/on

Краен срок - 14 декември 2014

Изненадай своите приятели по случай Коледа по никое време. Влез в играта, избери си картичка и напиши нещо свежо и може да спечелиш един от 500 кашона Kubeti Chocco Kubz или Kubeti SAXoff/on.

Колкото повече картички изпратиш, толкова по-голям е шансът ти да спечелиш!

За участие в Играта потребителите трябва да приемат Приложението във Facebook чрез натискане на специалния бутон за целта. С приемане на Приложението, данните от фейсбук профила на участниците /име, с което са се регистрирали, и-мейл адрес и град/ стават достъпни за Организатора и той може да ги използва за връзка с тях.

В Приложението на играта има публикувани коледни картички с място, на което участниците могат да напишат своето коледно пожелание. След избор на коледна картичка и написване на коледно пожелание, участниците трябва да изпратят картичката на свой приятел във Facebook. В периода на Играта всеки участник има право да изпрати колкото картички пожелае.

След края на всяка седмица от периода на Играта, а именно на 26.11.2014, 03.12.2014, 10.12.2014, 17.12.2014, ще бъде теглена томбола сред всички участници, изпратили коледна картичка съгласно условията през съответната седмица. Участник, изпратил повече от една картичка през съответната седмица, участва в томболата толкова пъти, колкото картички е изпратил. Томболата се тегли електронно от специално разработен за целта софтуер. При всяка томбола се теглят по 125 /сто двадесет и пет/ участника, които печелят една от наградите.

В рамките на Играта „Коледа по никое време” всеки участник има право да спечели само една награда.

В срок до седем дни от получаване на и-мейл от Изпълнителя спечелилите участници трябва да му отговорят чрез и-мейл, който да съдържа данни за контакт (три имена, адрес за доставка на наградата, телефон за връзка).

Написаните коледни пожелания  не трябва да съдържат нецензурни и неприлични думи и изказвания.

Наградите в Играта са както следва:
250 /двеста и петдесет/ кашона, всеки един от които съдържа 27 /двадесет и седем/ опаковки Kubeti SAXoff/on 20 гр.

250 /двеста и петдесет/ кашона, всеки един от които съдържа 24 /двадесет и четири/ опаковки Kubeti Choko Kubz 40 гр.

Печелившите участници ще бъдат обявявани до 3 дни след деня на провеждане на томболата в Приложението във Facebook, както и в тридневен срок им се изпраща от Изпълнителя личен и-мейл на адреса, с който са се регистрирали на www.facebook.com.

Наградите ще бъдат доставени чрез куриер в срок до 28 /двадесет и осем/ работни, считано от получаване на и-мейл от спечелилия участник.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара