Отговори и спечели трансформиращия се пуф HIPPO

Краен срок - 23 ноември 2014

1. Как да участвам?

Всичко, което трябва да направите за да участвате в играта е да оставите коментар под поста в нашата фейсбук страница, отговарящ на зададения от нас въпрос:

Как трябва да изглежда chill зоната – онова специално местенце, предназначено за отмора и релакс, според вашите представи?

2. Каква е наградата?

Наградата е супер готиният и трансформиращ се пуф HIPPO, любезно предоставен от нашите партньори BBChairs. Той е много удобен и функционален, тъй като може да се използва и като кресло за сядане, и като мека лежанка.

На 11.12.2014 ще бъде проведена томбола за спечелване на наградата, посочена в т. 3, което теглене ще бъде записано на видео и излъчено на страницата на Модерен Дом. В томболата ще участват всички потребители, които са спазили механизма на Играта, описан в т. 4 по-горе.

Наградата ще бъде изпратена на спечелилия участник в 30-дневен срок от обявяването и след официално потвърждение от страна на печелившия, чрез лично съобщение във Facebook.

Участвай в КОНКУРСА

3 Коментари

  1. Миниатюрна масичка за кафе, удобно място за сядане /сгъваемия пуф е перфектен/ и всичко това да е задължително на веранда с изглед към гора, да се любувам на песента на птичките ,на цвета на тревичките...Странно, като го публикувам като анонимен,как ще разберете кой кой е сред всички анонимни? Защо не може с фейсбук профила?

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара