Играй с Boomerang ТV и спечели телевизор LG 42" LED 3D или видео камера Sony Bloggie HD

Краен срок - 24 ноември 2014

Том и Джери отново са в акция! Гледай новите епизоди oт 24 ноември само по Boomerang ТV, a дотогава играй с Радио Fresh! и се забавлявай!

Влез в кожата на Том и Джери, и ни изпрати снимка със своя любим "Том и Джери" момент. Влез в ролята на героите с цялата фамилия и се снимай с тях в една от анимационните ситуации. Изпрати ни снимката на boomerang@radiofresh.bg, защото всеки ден ще раздаваме много награди - халати с логото на Boomerang TV или пад за мишка с Том и Джери. А в деня на премиерата, на 24 ноември, най-атрактивната снимка ще спечели голямата награда - страхотен телевизор LG 42" LED 3D за цялото семейство!

За вдъхновение, виж някои от нашите идеи за снимки, които можеш да пресъздадеш и да ни изпратиш!

Разбира се, с "Том и Джери” изненадите никога не свършват, затова те очаква още една страхотна награда. Гледай новия епизод на 24 ноември, от 18:35ч по Boomerang ТV и отговори на въпроса: "Срещу кого се обединяват Том и Джери в първия епизод?"

Важно е да сте бързи, защото първият, отговорил вярно на въпроса с имейл на boomerang@radiofresh.bg, ще спечели страхотна видео камера Sony Bloggie HD!


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара