Спечелете комплект капки на д-р Бах и пастили в елегантна чантичка!

Краен срок - 17 ноември 2014

Спечелете страхотна награда от RESCUE и Vedra International

Изпратете ваша авторска снимка и кратко описание към нея, с която да ни покажете вашето лично спокойствие, мир и релакс - как си почивате, какво ви вдъхновява, кое ви помага да запазите вътрешния си баланс, а ние ще ви наградим!

Снимките очакваме до 17-ти ноември на email адрес: peace@rescue.bg. Ще публикуваме получаните снимки своевременно в специално създаден за целта албум на страницата на Rescue Remedy Bulgaria. Снимката, събрала най-много лайкове, печели конкурса и страхотна награда от Rescue.

Победител в конкурса ще бъде снимката с най-много лайкове, а специално жури, съставено от мениджмънта на Vedra International, ще връчи Награда на журито на още една снимка по техен избор.

Край на гласуването - 15:00ч. на 17.11, понеделник.

Обявяване на победителите - 18.11, вторник.

Правила за участие:

В конкурса могат да се включат потребители от всякаква възраст и пол.

Няма да бъдат допускани до конкурса снимки с нецензурно съдържание, нарушаващи добрите нрави и такива, сметнати за неподходящи от администраторите на страницата.

Rescue Remedy Bulgaria и Vedra International запазват правото си на промени в регламента и сроковете на конкурса, както и на отстраняване на участници в него.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара