Дядо бауМраз търси художници и раздава награди

Краен срок - 30 ноември 2014

Всяко дете на възраст между 4 и 10 години може да нарисува рисунка на тема „Моята Коледа“ на лист А4 или А3 с предпочитана изобразителна техника и да участва в конкурса за детска рисунка на Баумакс България ЕООД.

Необходимо е родител/настойник на детето да снима рисунката и да я изпрати  в периода 17.11.-30.11.2014 като лично съобщение във фейсбук на страницата на Баумакс България (https://www.facebook.com/Baumax.BG) или на електронна поща info_bg@baumax.com.

Одобрените от администратор снимки ще бъдат качвани в специален албум на играта във фейсбук и ще са отворени за гласуване за потребителите в социалната мрежа. Гласуването ще продължи от 17.11. -03.12.2014. След приключване на гласуването от 20-те рисунки с най-много гласа жури ще избере трима победители, които ще получат следните награди:

1-во място – коледен комплект за оцветяване

2-ро място – коледно детско наметало

3-то място – коледна чаша

Ще бъде връчена и четвърта специална награда на публиката за рисунката с най-много харесвания, която ще получи коледно осветление за прозорец.

Участниците в конкурса трябва да изпращат рисунки, които не са отпечатвани/публикувани в печатни или интернет издания към момента на обявяването на конкурса, и с които не са участвали в други подобни конкурси.

Имената на печелившите ще бъдат обявени на фейсбук  страницата на Баумакс България не по-късно от 15.12.2014. Печелившите ще могат да получат наградите си в един от обектите на Баумакс България в страната.

Баумакс си запазва правото да поиска оригиналната рисунка от спечелилите награда.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара