Ела на пухкава среща с Пандичка, Мънки или Мама Кенгуру и спечели 20 000 награди от Победа

Краен срок - 30 декември 2014

Рекламната кампания на Мини бисквити „Закуска” „ПУХКАВАТА СРЕЩА С ЖИВОТНИТЕ НА МИНИ БИСКВИТИ ЗАКУСКА” се провежда в търговски обекти съгласно обявения в интернет страницата график в градовете Бургас, Варна, Русе, Пловдив и София в Република България.

Желаещите да участват в кампанията следва да посетят някой от партниращите магазини в ден и час, избран от графика на събитието и да намерят екипа от Промоутъри на Мини бисквити „Закуска” и маскоти на Пандичка, Мънки или Мама Кенгуру.

Желаещите да участват в кампанията следва да закупят поне една опаковка Мини бисквити „Закуска Класик” или Мини бисквити „Закуска Калций и Фибри”, по избор, по време на обявените часове на промоцията в посочените търговски обекти в интернет страницата на кампанията.

Желаещите да участват в кампанията следва да представят касов бон за покупката на Мини бисквити „Закуска” на промоутъра след касовата зона в търговския обект и имат право да получат награда за всеки закупен продукт. Продуктите, участващи в промоцията, са Мини бисквити „Закуска класик” (опаковка от 0,165 кг.) и Мини бисквити „Закуска с калций и фибри” (опаковка от 0,165 кг.).

Всеки участник в кампанията има право да получи награда за всяка закупена опаковка Мини бисквити „Закуска” по време на провеждането на кампанията в посочените търговски обекти, но само в обявените часове на същата и за закупен продукт в часовете на кампанията. Всеки участник има право да закупи неограничено количество от промоционалния продукт и за всеки от закупените продукти има право да получи награда.

Наградите са: магнитен стикер, магнитен пъзел и весел молив – общо 20 000 броя за периода на събитието, разпределени по равно между всички партниращи търговски обекти. Изображението на наградите на рекламния уеб сайт е примерно.

Желаещите да участват представят касов бон за закупен продукт на промоутъра след касовата зона на търговския обект и имат право да изтеглят Карта на късмета (предоставена от промоутъра), която определя вида награда от посочените в т. 5.

Наградите се получват непосредствено след покупката на промоционален продукт в деня на промоцията от промоутъра след касовата зона на търговския обект.

Всеки участник, с валиден касов бон, отговарящ на условията, ще получи съответната награда, която му се падне от изтеглена Карта на късмета. Награда получават само участници с касови бонове, отразяващи покупката на поне един промоционален продукт, осъществена в часовете и в периода на промоцията в партниращ търговски обект съобразно графика на събитието. За да получи награда, участникът трябва да представи касов бон на промоутъра след касовата зона, който касов бон е издаден в рамките на посочените часове на промоцията.

С един касов бон участникът има право да получи наградата си единствено в търговския обект, от който е закупен промоционалният продукт в деня на промоцията.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара