Превърни една добра идея в реалност и спечели 1000 лв. за проекта си от Ятото

Краен срок - всеки месец надпреварата започва отначало

Проектите са идеи, генерирани от потребители на сайта, чиято цел е да направят живота на хората по-добър като стимулират сътрудничеството между тях в името на добра цел. Проектите трябва да могат да бъдат осъществени изцяло с 1 000 лв. Всеки потребител може да публикува проект и да потърси подкрепата на останалите в Ятото. Печелившите проекти се определят на базата на общия брой билети, получени от публикации и реклами, акумулирани от техните поддръжници в рамките на стандартната продължителност на конкурса в Ятото. Печелят онези 5 проекта, които съберат най-голям общ брой билети от своите поддръжници (получени от публикации и реклами за месеца).

По какви теми могат да бъдат проектите?

Темите на участващите проекти могат да бъдат най-различни: дизайн, технологии, фотография, видео, игри, сцена, танци, музика, рисуване, храна, здраве, образование, природа или друго. Целта е всеки проект да бъде такъв, който ще направи живота на хората в България по-добър, стимулирайки сътрудничеството между българите в името на обща цел.

Кой може да публикува проекти?

Всяко физическо лице, регистриран потребител на Ятото, може да публикува проекти на платформата. За да публикуваш проект в Ятото, не е необходимо да имаш регистрирано юридическо лице или друга легална организационна форма. В случай, че спечелиш, наградата ще бъде изплатена по твоята индивидуална банкова сметка и ти ще имаш ангажимента лично да информираш Ятото за изразходването на получените средства.

Одобрява ли Ятото проектите, които участват в конкурса?

Дори и да искахме, ние наистина няма да се справим със задачата да прегледаме лично хиляди проекти, така че публикуването става автоматично. За сметка на това обаче, изключително бързо ще реагираме на доклади за нередности във вече публикувани проекти.

Колко време продължава конкурсът за проектите?

Гласуването за и публикуването на проекти съвпада с времетраенето на ежемесечния конкурс в Ятото.

Каква е наградата за проектите-победители?

5 проекта, получили най-голям общ брой билети от реклами и публикации на своите поддръжници, ще получат по 1 000 лв. Te са задължени посредством функционалностите на сайта да опишат за какво са изразходвали парите, с които са наградени техните проекти.

Как се определя, кои проекти печелят?

Победителите при проектите се определят прозрачно и в реално време - просто броим общия брой билети, който имат неговите поддръжници в настоящия конкурс. За да избегнем възможността за измама, единствените билети, които ще броим в класирането на проектите, ще бъдат тези активни билети, получени от реклами и публикации.

Кога се определят печелившите проекти?

Макар, че е видно, кои проекти печелят още в края на конкурса, ние все пак искаме да проверим, че всичко с проектите, техните собственици и поддръжници отговаря на правилата в сайта. Затова ще обявим официално победителите до няколко работни дни, след приключването на конкурса.

Колко проекта мога да публикувам?

Един потребител на Ятото може да има само един активен проект по едно и също време.

Контролира ли Ятото изразходването на парите?

Въпреки усилията, които ще положим, за да отидат парите по предназначение и за коректното реализиране на проектите, които са спечелили, ние не можем да поемем ангажимент пред своите потребители, че ще следим за коректното изразходване на наградата. Затова избирайте внимателно и се доверете на онези потребители, които смятате, че наистина могат да реализират изложените си идеи.

Участвай в КОНКУРСА като кликнеш на банера


Yatoto

Post a Comment

По-нова По-стара