Спечели 10 двойни билета, 10 тениски и 10 чаши с "От глупав по-глупав" и Cinebum

Краен срок - 28 ноември 2014

Продължението на една от най-обичаните комедии на всички времена ОТ ГЛУПАВ ПО-ГЛУПАВ: ЗАВРЪЩАНЕТО атакува родните и световни екрани от 14.11.2014г. Като дългогодишни фенове на шантавите приключения на Хари и Лойд, ние не пропуснахме възможността да се присъединим към младите разпространители от BS Films и да спретнем първата ни съвместна инициатива, която посветихме на премиерата на филма. Играта ни е позиционирана на адрес: www.dumb.cinebum.eu

Там вие трябва да си изберете герой и да се впуснете в класическа игра на бесеница. Избери Хари, за да обесиш Лойд или избери Лойд, за да обесиш Хари… все тая. Важното е купонът да върви.

За всеки успешно справил се с бесеницата, сме приготвили апетитни награди, любезно предоставени от официалния разпространител на ОТ ГЛУПАВ ПО-ГЛУПАВ: ЗАВРЪЩАНЕТО за територията на страната-BS Films.

- 10 двойни билета за прожекция на филма в цялата страна

- 10 оригинални тениски

- 10 оригинални чаши

Организаторът ще се свърже с печелившите чрез техните и-мейл адреси, които са посочили при регистрация. В случай, че връзката не може да се осъществи поради нередовно проверяване на посочените и-мейл адреси, които победителите са оставили за контакт, организаторът и партньорите не носят отговорност.
 

Наградите ще бъдат изтеглени и обявени на сайта, на 24.11.2014г.
 

Всички предметни награди, ще бъдат изпратени до посочен от спечелилия адрес, за сметка на организаторите.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара