Напиши ревю за nixanbal.com и спечели таблет Acer!

Краен срок - 14 октомври 2014

Малко повече от два месеца преди Коледа в nixanbal.com стартира една специална кампания, в която оценяващите хай-тек устройства ще бъдете вие, читателите.

Накрая двама от вас ще спечелят по един таблет Acer Iconia Tab 8

В новата инициатива с Acer десетима от вас ще вземат за едноседмичен тест драйв таблета Iconia Tab 8, а след това ще очаквам безпристрастната ви оценка за устройството в кратка текстова или видео форма.

Двама от участниците ще спечелят самия таблет Acer Iconia Tab 8 – в черно или в бяло.

Период на провеждане

В кампанията можете да участвате, като се заявите желанието си през регистрационната форма в периода 7 октомври – 14 октомври.

Право на участие

В кампанията имат право да участват всички читатели на nixanbal.com (Организатор), които прочетат и приемат Условията за участие. В кампанията нямат право да се включват членове на екипа на nixanbal.com, както и представители на спонсора Acer.

Територия

Кампанията се провежда на територията на Република България.

Как да се включите в кампанията

За да участвате в кампанията “Напиши ревю за nixanbal.com и спечели таблет Acer!”, трябва да се запишете през регистрационната форма в периода 7 октомври – 14 октомври включително. Няколко дни по-късно Организаторът и Спонсорът ще изберат 10 участници, които ще получат за 7-дневен тест таблета Acer Iconia Tab 8. Условието е след този тест период участниците да споделят своите впечатления от устройството под формата на кратък текст или видео.

Награди

Двама от участниците ще спечелят по един брой от таблета Acer Iconia Tab 8.

Избиране на печелившите

Определянето на печелившите ще стане по два начина – единия таблет ще получи участникът с най-добро ревю според Организатора и Спонсора, а втория таблет ще спечели участникът, чието ревю събере най-много лайкове във Facebook страницата на nixanbal.com.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара