Спечелете бутилка The Famous Grouse Finest или покана за „Blending Sessions – Make Your Own Blend”

Краен срок - 28 октомври 2014

За да се включи в Играта потребителят трябва да:

    Да отговори правилно на един от петте въпроса, зададени в периода на играта. Всеки отговорил правилно на един от въпросите има право да участва в томбола за 1 от 5 двойни покани за „Blending Sessions – Make Your Own Blend” или 1 от 10 бутилки The Famous Grouse Finest 0.7L.

Награди:

1. Пет двойни покани за “Blending Sessions – Make Your Own Blend”, която ще се проведе на 01.11.2014 г. в София Ивент Център (Paradise Center, бул. "Черни връх" №100 ) от 17:00 до 18:00 ч.

2. 10 бутилки The Famous Grouse Finest 0.7L с автограф от Gordon Motion (мастер дистилър The Famous Grouse)

Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда.

За да получат наградата си, спечелилите трябва да изпратят на лично съобщение:
    Три имена, e-mail и телефон за контакти;
    Сканирано копие от документ за самоличност със заличени лични данни, като се виждат единствено датата им на раждане и трите имена или да изпратят на адрес: София, район Витоша, бул. Братя Бъкстон №40 ет.5 за The Famous Grouse, ксерокопие от документ за самоличност със заличени лични данни, на който се виждат единствено датата им на раждане и трите имена, с цел да удостоверят, че имат навършени 18 години.
    Адрес за доставка на наградите.

Наградите ще бъдат доставяни с куриер за сметка на Организатора, до 2 работни дни от датата на посочване на актуален адрес за доставка и изпращане на документ доказващ ще печелившият е пълнолетен.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара