Спечелете желаният продукт от Bittel в игра на цветовете

Краен срок - 30 ноември 2014

Спечелете с ИГРАТА НА ЦВЕТОВЕТЕ!

От сайта www.bittel.bg изберете най-желания от вас продукт от съответния цвят и много вероятно е той да стане ваш! Продължаваме и през месец ноември като отново регулярно ще обявяваме актуалните цветове в играта. Чрез жребий ще определяме победителя за всяка категория цвят, чието име ще бъде обявявано в деня, в който публикуваме нов цвят.

Играта продължава и през ноември с цвят "ОРАНЖЕВ"

За да участвате е необходимо само:

1) Харесайте нашата фен страница във Facebook.

2) Споделете тази публикация на своята стена.

3) Отворете сайта www.bittel.bg и напишете обявения по-горе цвят в прозорчето за търсене /намира се най-горе, в реда под логото на фирмата/, след което натиснете лупичката до него, за да видите всички продукти, от които можете да избирате. /Внимание - често възможните награди ще излизат на повече от една страница, не пропускайте да разгледате всички страници - най-харесваният от вас продукт може да е на втора, трета и т.н. страница./

4) От www.bittel.bg изберете любимия си продукт измежду показаните за съответния цвят и споделете връзка/link към него на своята стена.

Важно: за да виждаме, че сте изпълнили стъпки 2) и 4), направете публикациите публични/public. (Споделяне като коментар под играта НЕ изпълнява това условие и НЕ участва в жребия. За да не объркват останалите участници, то тези коментари ще бъдат изтривани!)

Можете да участвате всеки ден от периода на играта само с един избран продукт.

На всички участници желаем късмет и много феерично и цветно настроение при избора!

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара