Познайте къде е майсторът днес и спечелете награди от Baumax Bulgaria

Краен срок - 17 октомври 2014

Всеки ден в периода 13.10.-17.10.2014 на фен-страницата на Баумакс България във фейсбук ще бъде публикувана снимка на един от обектите на Баумакс в България. Всеки фен на фен-страницата на Баумакс има право да предположи кой от осемте обекта е сниман и да напише предположението си като коментар под снимката. Всеки има право да даде само по едно предположение за деня.

Верните отговори могат да бъдат: Баумакс Бургас, Баумакс Варна, Баумакс Стара Загора, Баумакс Пловдив, Баумакс Русе, Баумакс Плевен, Баумакс София Левски, Баумакс София Люлин.

От позналите верния отговор за деня ще бъде изтеглен на лотариен принцип един печеливш, който ще получи рекламни материали от Баумакс, а именно - кофа, работен гащеризон, работна блуза, шапка и ролетка.Имената на печелившите ще бъдат обявени на фен страницата на Баумакс България най-късно до 24.10.2014.

Условия на промоцията:

В играта могат да участват лица над 16 години, които са фенове на страницата на Баумакс България във фейсбук. Всеки участник може да даде само един отговор за деня, за да участва в томболата. Период на промоцията: 13.10.-17.10.2014. Баумакс България ЕООД си запазва правото да променя условията на промоцията.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара