Участвайте в анкетата и спечелете един от 5-те Apple iPod

Краен срок - 31 октомври 2014

В играта има право да участва всяко физическо лице, навършило 18 години, което отговаря на условията, посочени в Раздел 4 от настоящите правила. За да участват в играта, потребителите трябва да посетят страницата на организатора във Facebook и да попълнят кратка анкета.

Всеки потребител има право само на една регистрация за участие в играта.

Всеки потребител има право да участва само със своите собствени лични данни, като не може да се регистрира от името и за сметка на друго лице.

В края на играта участниците имат възможност да спечелят следните награди:

    5 оригинални Apple iPod медиа плейъри.

В края на играта организаторър разиграва томбола с имената на всички участници, попълнили анкетата. На произволен принцип се избират 5 участника, които печелят предвидените в играта награди. Гаранция за произволен избор на печеливши участници ще носи алгоритъм за генериране на произволни числа, намиращ се на адрес www.random.org.

Организаторът ще обяви печелившите участници на 01.11.2014 г. Печелившите участници ще получат и-мейл от организатора, на който трябва да отговорят като посочат трите си имена, адреса за доставка на наградата и телефон за връзка. Организаторът се ангажира да достави наградата в срок от 30 дни след получаването на потвърждаващ и-мейл с данните на печелившия.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара