Спечелете 3 плазмени телевизора, 3 мултимедийни таблета и 3 мобилни телефона от Нова телевизия

Краен срок - 5 ноември 2014

За да участвате в томболата за спечелването на наградите, единственото условие е да се регистрирате за участие!

Имената на победителите ще бъдат обявени на сайта на играта на 31 октомври 2014 г. след 15:00 часа.

НАГРАДИ:

Плазмен телевизор LG /50-инчов/ - 3 броя

Мултимедиен таблет LENOVO TAB A3500FL - 3 броя

Мобилен телефон SAMSUNG SM-G3500 GALAXY - 3 броя

Печелившите, които печелят посочените награди ще се избират на случаен принцип чрез теглене на томбола и ще бъдат обявени на 31 Октомври в 15.00 часа. Имената им ще бъдат публикувани на сайта www.novatv.bg/igra


За да може Потребителят да се регистрира, Потребителят трябва да е приел полето „Съгласен съм с Общите условия”. Потребителят извършва изрично електронно изявление, с което декларира, че е запознат с настоящите Правила, приема ги, съгласява се с тях и се задължава да ги спазва.

Участвай в КОНКУРСА

2 Коментари

  1. Играта е повредена. Всеки ден купища народ им го пише в сайта на Нова във Фейса, но не забелязвам някой да се е трогнал от това и да е оправил софтуера. Практически няма възможност да се изпълнят правилата, защото софтуерът на играта не отвежда към никакви въпроси. При това положение никой не се е записал в списъка на успешно участвалите. Ще е забавно, ако накрая Нова обявят печеливши.

    ОтговорИзтриване
  2. Ако си направите труда да прочетете правилата, ще видите, че са променени. Вече не е нужно да се отговаря на въпроси, а е достатъчно единствено да се регистрирате, за да участвате в играта. Успех!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара