Спечели всяка седмица новият Lenovo A369 от радио Energy

Краен срок - 19 септември 2014

На 29 август, на специално организирано събитие от Lenovo – марка номер едно при компютрите и таблетите в България, бе обявено, че от компанията официално пускат на пазара от 1-и септември своите модели смартфони, достъпни досега само чрез внос от Китай.

От Lenovo съобщават, че родните потребители ще могат да избират между четири дебютни модела: Lenovo S860, Lenovo S850, Lenovo A680 и Lenovo A536. “Всеки от тях се отличава с перфектен баланс между иновации и оптимална цена”, заяви Владислав Иванов, Мениджър „Смартфони и таблети“ за Югоизточна Европа. Три от моделите – Lenovo S860, Lenovo S850 и Lenovo A536, позволяват едновременното използване на две SIM карти. Така потребителите разделят и организират лесно повикванията си от личните и професионалните контакти.

И четирите модела Lenovo ще се продават в магазините на трите мобилни оператора и в по-големите вериги за техника, а единствено слушателите на Радио ENERGY ще имат шанса да спечелят  lenovo A369!

1.  Ти си истински ENERGY фен?

2.  Пълен си с неизчерпаема енергия?

3.  Искаш да спечелиш нов смартфон lenovo?

Слушай внимателно радио ENERGY. Всеки час ще има по една lenovo песен. От теб се иска да събереш три поредни и да ни кажеш кои са те, като се регистрираш във формата отдолу.
Само така ще имаш невероятния шанс да спечелиш новия смартфон lenovo, който издържа до 3 дни без зареждане! Още този петък теглим първия, от общо 6 печеливши!

Ако чуеш песен на lenovo и не знаеш кой я изпълнява или как се казва, не се притеснявай! Просто трябва да свалиш новото мобилно приложение на Радио ENERGY за Android или iOS и ще знаеш във всеки един момент коя е песента в ефир!

Пусни в действие неизчерпаемата си енергия и докажи, че си истински ENERGY фен! Нека надпреварата за нов смартфон – lenovo, започне СЕГА!


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара