Спечели 1 от 100 броя Вита-Вим витамини за деца на Jamieson

Краен срок - 30 септември 2014

Стъпка 1 - Регистрирайте се в Farma.bg от 11 септември 2014 до 30 септември 2014 г.

Стъпка 2 - Участвате в томбола за изтегляне на 100 печеливши участници, която ще се проведе на 01.10.2014 г. в присъствие на нотариус.

Стъпка 3 - Ако сте сред печелившите, ще получите вашата награда по куриер, на адреса, който е посочен в регистрацията. Единственото условие за получаване на наградата, е да заплатите стойността на доставката, която е в размер на 3.60 лв. Печелившите участници, които живеят в гр.София имат опцията, да не плащат за доставка, а лично да получат наградата си в нашия офис на адрес ул. "Николай Хайтов" №3А, Офис 1-5, Бизнес комплекс "ЕСТЕ".

Всички печеливши ще бъдат уведомени чрез посочения при регистрация адрес на електронна поща за реда на получаването на наградата си.

​Целта на Промо Играта е популяризиране на марката Jamieson. Играта е тип "томбола", състояща се от 100 опковки Jamieson Вита-Вим витамини за деца. За участие в играта, потребителят трябва да се регистрира в нашия онлайн фармацевтичен портал на http://farma.bg/register.html . След това регистрираният потребител автоматично придобива право на участие в томболата за спечелване на 1 от 100 броя Jamieson Вита-Вим витамини за деца.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара