Направете празника на вашето дете специален и спечелете луксозен подарък

Краен срок - 7 септември 2014

Условия на играта:
Отговорете на въпроса – Какво представлява кръщенето за вярващия според каноните на Българската православна църква?

С отговора на този въпрос участвате в томбола и двама от вас, отговорили правилно, ще спечелят ваучер на стойност 100 лв. за закупуване на продукти за кръщене.

Можете да публикувате вашите отговори в настоящата тема до 07.09.2014 включително.

Двамата печеливши ще бъдат обявени на 08.09.2014.

Малко са празниците в живота на човек, които никога повече не се повтарят, и кръщенето е един от тях. Затова е хубаво да се планира внимателно, за да се запомни за цял живот, а снимките да връщат спомена за приказката на прекрасния момент. В самото начало трябва да се помисли за главния участник в празника - бебето или детето, което ще се кръщава. Изключително модерни и много популярни са комплектите за кръщене, които включват всички необходими неща за детето и ритуала. Малките подаръци за гостите са също важна част от празника. А за да бъде всичко в унисон с избраната концепция, ще се нуждаете от подходяща украса на мястото, на което ще посрещнете гостите след ритуала.

Най-приказно се получава, когато се съчетаят цветово и тематично облеклото на детето, украсата, подаръците и аксесоарите за кръщене. Изберете темата за кръщенето на детето и съобразете детайлите с цялостната концепция. "Пищност" и "изобилие" са препоръчителните думи за украсата на големите свещи, а "дискретност" и "ефект" – за малките, защото и най-дребният детайл е от значение. Панделки, цветчета и ефирно спускащи се лентички са част от декорацията на аксесоарите. Всички аксесоари се изготвят специално за вас по поръчка и са съобразени с цялата идея на празника, за да се насладите на момента.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара