Спечелете 4 броя кошници с продукти от ЖоСи


Краен срок - 18 ноември 2015

Най-накрая има с кого да споделите любимите си рецепти! С ЖоСи FaceKitchen, разбира се!
Очакваме Вашите рецепти за салати, топли и студени предястия в нашия блог: www.blog.josi.bg. Условията са специални, както и наградите. Включете в своята рецепта едно или няколко от традиционните сирена на ЖоСи и спечелете кошница, пълна с изненади!

За тази игра са определени следните награди: 4 бр. кошници от ЖоСи. Всяка кошница съдържа ЖоСи сирена, 2 брандирани ЖоСи чинии и бутилка вино.

За спечелване на наградите е необходимо участниците да качат рецепта на http://blog.josi.bg/. Рецептата трябва да е придружена с авторска снимка. Не е необходимо рецептата да бъде авторска. Текстът към рецептата трябва да бъде авторски. Няма ограничение за брой на качените рецепти. Поне един от продуктите на ЖоСи трябва да бъде част от рецептата.

За всеки етап от играта участниците могат да избират 1 или няколко от регламентираните продукти за съответния кръг:

Първи кръг: Рецепти за салати, топли и студени предястия. Стартира на 23.09 и приключва на 06.10.

Продукти:Халуми, Моцарела от краве мляко, Моцарела бейби от краве мляко, Моцарела от биволксо мляко, Сирене от биволско мляко, Кашкавал от биволксо мляко, Сирене от овче мляко, Кашкавал от овче мляко. Сирене от козе мляко, Кашкавал от козе мляко, Сирене от краве мляко, Кашкавал от краве мляко. Имената на победителя ще бъдат обявени на 07.10.2015 (сряда) на Facebook страницата на ЖоСи.

Втори кръг: Рецепти за основни ястия и супи. Стартира на 07.10 и приключва на 20.10. Продукти: Млечно роле, Пушено биволксо сирене, Топено пушено сирене, Топено сирене ( С вкусове: нтурално, шунка, гъби и синьо сирене), Млечна крема с краставици и копър, Пушен краве кашкавал. Имената на победителя ще бъдат обявени на 21.10.2015 (сряда) на Facebook страницата на ЖоСи.

Трети кръг: Рецепти за десерти и деликатеси. Стартира на 21.10 и приключва на 03.11. Продукти: Млечна аерирана крема, Моцарела от краве мляко, Моцарела от краве мляко бейби, Моцарела от биволксо мляко, Извара, Кисело мляко. Имената на победителя ще бъдат обявени на 04.11.2015 (сряда) на Facebook страницата на ЖоСи.

Четвърти кръг: Рецепти за тестени ястия. Стартира на 04.11 и приключва на 17.11. Продукти: Кисело мляко, Сирене от краве мляко, Кашкавал от краве мляко, Сирене от биволско мляко, Кашкавал от биволксо мляко, Сирене от овче мляко, Кашкавал от овче мляко. Сирене от козе мляко, Кашкавал от козе мляко. Имената на победителя ще бъдат обявени на 18.11.2015 (сряда) на Facebook страницата на ЖоСи.

Всеки може да спечели само една кошница за цялата игра. За всеки кръг от Face Kitchen ще бъде раздадена 1 кошница от ЖоСи. Победителите във всеки кръг ще бъдат избирани от екипа на ЖоСи по следните критерии: креативност, визия и сложност.

Победителите ще бъдат обявени на страницата на ЖоСи във Facebook и на имейла, с който са регистрирани в блога http://blog.josi.bg/. Избраните победители ще получат наградата на посочения от тях адрес, а имената им ще бъдат публикувани на фен страницата на ЖоСи във Facebook.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара