Истинските фенове знаят как да печелят награди от CBA

Краен срок - 19 декември 2014

Всеки харесал фейсбук страницата Супермаркет СВА може да отговори на текущ въпрос, който е на футболна тематика. Въпросите се задават всеки вторник и петък.

Наградата за 30 – те победители, които ще изберем на томболен принцип ще представлява 6 броя бира, 3 броя чипс, 3 броя Фъстък Пиперони и 3 броя Гарида снакс

Наградата в Играта не може да бъде заменяна и няма паричен еквивалент.

1. За да участвате в Играта трябва да харесате фейсбук страницата Супермаркет СВА.
2. За да участвате в Играта е необходимо да отговорите правилно на текущия въпрос. Въпросите се сменят всеки вторник и петък.
3. Всеки участник може да заявява участие за всеки въпрос, но да спечели САМО една награда.

За всяко регистрирано участие ще бъде генериран уникален идентификационен номер. Предназначен за целта софтуер ще разбърка идентификационните номера и на случаен принцип ще бъде избран един регистрационен номер, който принадлежи на участника, който печели наградата, описана по горе.
лед обявяване на печелившите имена, след всеки въпрос, печелившите трябва в лично съобщение до фейсбук страницата Супермаркет СВА да посочат най – близкият обект на СВА, намиращ се на територията, на която живее или точен адрес за доставка на наградата (град/село, пощенски код, улица/булевард, блок, вход, апартамент) и телефон за уговаряне получаването на наградата в съответния фейсбук профил, в едноседмичен срок. Ако спечелилият не бъде открит на посочения при регистрацията телефонен номер до три пъти в рамките на три дни, Организаторът може да прекрати опитите си да се свърже с него.

Ако печелившият не се свърже с екипа на супермаркети СВА, посредством съобщение до фирмената страница в социалната мрежа Супермаркет СВА в рамките на една седмица, ще бъде изтеглен друг печеливш на негово място и въпросният участник ще загуби правото за получаване на наградата си.

Наградата се предоставя на участник, който има право да участва в Играта, срещу представяне на документ за самоличност. При получаване на наградата, спечелилият е длъжен да удостовери, че има навършени 18 години към началната дата на Играта. Ако спечелилият участник не отговаря на това условие той губи правото си да получи наградата.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара