Спечели цяла кутия с вафли с Новата рецепта на МУРА!

Краен срок - 1 октомври 2014

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Играта, са кутии с вафли NESTLE® МУРА®.

Броят награди, които ще бъдат раздадени след приключване на Играта, е 3 кутии с вафли NESTLE® МУРА®.

Участието в играта "ВЛЕЗ ВЪВ ФИЛМА" не е обвързано със закупуването на продукт на NESTLE® МУРА®.

На 23.09.2014г. ще бъде публикуван въпрос, свързан с видеоклип на група 4D, на стената на официалната страница на NESTLE® МУРА® във Facebook. Въпросът ще е формулиран като въпрос от Играта.

За да се включи в играта, участникът трябва да отговори правилно на въпроса. Всеки, който отговори правилно на въпроса в рамките на активния период на играта от 23.09.2014г. до 01.10 2014 г., ще се счита за участник в Играта. За участие се приема само един правилен отговор, поставен като коментар под въпроса.

След изтичане активния период на играта от 23.09.2014г. до 01.10 2014 г., на лотариен принцип ще бъдат изтеглени 3-ма печеливши. Техните имена ще бъдат обявявани на 02.10.2014 г.

За да получат наградите си, печелившите ще трябва да предоставят имената си, адрес за доставка на наградата, имейл и телефон за връзка, като изпратят данните на имейл: nestle.bulgaria@bg.nestle.com или като лично съобщение на фен страницата NESTLE® МУРА® във Facebook.

Представител на организатора ще се свърже с всеки от печелившите на предоставения от тях телефон за контакти и имейл за уточняване на подробностите по предоставянето на наградата в рамките на 2 (две) работни седмици след обявяване на печелившите участници.

След обявяване на печелившите участници, те получават наградите си в срок от 30 дни.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара