Конкурс за снимка "Царството на животните"

Краен срок - 15 октомври 2014

Списание BBC ЗНАНИЕ организира конкурс за снимка!

Едни от основните теми на списание ВВС ЗНАНИЕ са Природата и дивия свят. Ето защо решихме да предоставим възможност да ни покажете Ваши снимки на животни, които са ви запленили по някакъв начин.

Темата на конкурса е: „ЦАРСТВОТО НА ЖИВОТНИТЕ”. Снимките може да са както от България, така и от всяко друго кътче на света, но задължително трябва да са придружени с кратко описание. Приемаме всички кадри, включително и на домашни любимци. Единственото изискване е да няма монтажи или колажис Photoshоp :-)

Наградите ,които сме ви подготвили, са:

Първо място:
Книгата "The Seventy Great Mysteries of the Natural World".

Второмясто:
Kнигата "The Wonders of Life" (с пет специални фолиа).

Третомясто:
Книгата "Animal Instincts".

Всички награди са любезно предоставениот издателство „Книгомания”.

Как да участвате:

Снимките и текст към тях изпращайте на pictures@smediateam.com. Не забравяйте да посочите име и телефон за обратна връзка, за да може да сесвържем с вас, ако снимката ви е сред наградените.

Снимките трябва да бъдат в .jpg формат и размер до2 мегабайта. Всеки може да изпраща до 10 снимки. Призоваваме ви да изпращате само авторски снимки.

СПИСАНИЕ BBC ЗНАНИЕ си запазва правото да не публикува снимки, които имат обидно, нецензурно илирекламно съдържание, както и такива, за които има информация, че не принадлежат на адресанта.

Всички снимки ще бъдат качвани в специално създадени за целта албум от екипа насписанието. Само снимки, изпратени  наpictures@smediateam.com ще участват в надпреварата!

Оценяване: екипът на списанието ще определи победителите след изтичане на крайния срок на конкурса. Критериите, по които ще оценяваме са: оригиналностна снимката, уловен момент, композиция.В журито освен редакторите на списанието,ще включим и фотографите на издателството.


Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара