Спечелете лаптоп ASUS K52DR-EX040 с абонамент за Voyo

Краен срок - 15 октомври 2014

Всички потребители, които са в периода на промоцията са активирали 12-месечен абонамент, автоматично стават участници в томболата и се включва в тегленето на наградата. Наградата е 1 /един/ лаптоп, марка ASUS K52DR-EX040

След изтичането на периода на промоцията, печелившият ще бъде избран на случаен принцип измежду участниците в томболата, като тегленето на наградата ще се извърши чрез компютърен софтуер. Печелившият участник ще бъде обявен на 27 октомври 2014 г. на интернет страницата www.voyo.bg, като лицето ще бъде индивидуализирано чрез имейл адреса, посочен от него при регистрацията за ползване на услугата. На същият имейл адрес печелившият участник ще бъде уведомен за спечелената награда в рамките на 2 /два/ работни дни от датата на теглене на наградата.

В случай че участникът е посочил невалиден имейл адрес или при липса на отговор от страна на потребителя в рамките на 10 /десет/ работни дни от изпращане на уведомлението по т. 3 се счита, че лицето се отказва от получаване на наградата, като на негово място за съответната награда ще бъде изтеглен друг печеливш. Друг печеливш се изтегля и в случай че даден участник откаже да получи наградата си.

Начинът и времето на получаване на наградата се уточняват допълнително между служител на бТВ и печелившия участник. Получаването на наградата се удостоверява с протокол, подписан от служител на бТВ и от печелившия участник, в който последният се индивидуализира посредством личните си данни. В случай че лицето откаже да подпише протокола се счита, че се отказва от получаване на наградата, като на негово място ще бъде изтеглен друг печеливш.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара