Спечелете комплект Always Ultra за 100% защита в деликатните дни от месеца

Краен срок - 5 октомври 2014

Всяко момиче си има едно наум, когато дойде “онзи период от месеца”. Да, цикълът ни е най-естественото нещо в женската природа, но често ни носи не особено приятни изживявания – и тук въобще не става дума за главоболията, отпадналостта, болките и общия дискомфорт.

Проблемът е там, че всяко момиче в онези деликатни дни си поставя ограничения и си отказва част от по-динамичните любими занимания, които му доставят радост: излизане с приятели на по питие вечер, излет в планината, каране на колело или дори извеждане на кучето в парка.

Новата серия дамски превръзки Always Ultra ефикасно се справя с тези предизвикателства. Те са ултратънки, но абсорбират течностите за секунди. Имат нов горен слой с V-образни каналчета, които улавят течностите и ги държат далеч от кожата, като ги попиват във високотехнологичното си абсорбиращо ядро. Always Ultra осигуряват до 100% защита от протичане под всякакъв ъгъл, дори да застанете с главата надолу!

Да, от Always са помислили за надеждната ни защита, въпросът е какво не бихте си отказали в деликатните дни от месеца, ако разполагате с подобна сигурност.

Отговорете, мили момичета, от какво не бихте се лишили, ако имате 100% защита, дори с главата надолу, и можете да спечелите продукт от новата серия дамски превръзки Always Ultrа.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара