Спечелете 11 камери за приключения и 50 кашона с хрупкави Maretti

Краен срок - 2 ноември 2014

За участие в Играта участниците следва да разполагат с активен профил във фейсбук и да харесат Фейсбук страницата на Maretti.
Там има специално Приложение за Играта, което участниците трябва да приемат чрез натискане на специалния бутон за целта, който се появява в Приложението. С приемане на Приложението, данните от фейсбук профила на участниците /име, с което са се регистрирали и и-мейл адрес/ стават достъпни за Организатора и той може да ги използва за връзка с тях. С регистриране в Приложението на потребителите се създава профил в него, в който те следва да напишат име и фамилия по лична карта и активен и-мейл за връзка. В случай че участникът е под 16 г. той трябва да напише името на един от родителите си, който ще може да получи евентуална награда. Един и-мейл и имена по лична карта може да бъдат регистрирани само веднъж. И-мейлите на потребителите ще бъдат видими само за Организатора и Изпълнителя и ще служат за точното определяне на печелившите в Играта и за връзка с тях. С регистриране в Приложението потребителите следва да декларират, че са съгласни с настоящите Правила.

Всяка седмица в Приложението участниците ще могат да пишат послания по конкретна тема и да споделят тези послания към приятели и близки. Всеки участник има право да пише до три послания всяка календарна седмица от Играта. След края на всяка календарна седмица, в рамките на 3 работни дни в жребий се теглят по 12 седмични победители, от които десет печелят малка награда и двама печелят голяма награда. Имената на печелившите се теглят автоматично от софтуер в присъствие на член от екипа на Изпълнителя.

Печелившите по настоящата точка, се обявяват на https://www.facebook.com/maretti.stories, както и в тридневен срок след жребия получават известие на и-мейла, който печелившият е посочил при регистрация в Приложението по т. 5.2.

С едно написано послание за календарната седмица, участникът участва веднъж в седмичен жребий за спечелването на един от 10 (десетте) кашона Maretti.

С едно написано послание за календарната седмица, участникът участва веднъж в седмичен жребий за спечелването на една от 2 (двете) уникални камери за приключения.

След края на играта участникът, който има най-голям брой споделяния на авторското му послание със снимка, с което участвал през някоя от седмиците на Играта, печели уникална камера за приключения.

Изпълнителят е длъжен в рамките на три дни след жребия да изпрати и-мейл на адреса, посочен в профила в Приложението, с който уведомява участника за спечелването на награда. Спечелилите участници, с които е осъществена връзка по и-мейл, в 10-дневен срок от получаването му, следва да му отговорят чрез и-мейл, който да съдържа техните лични данни (име и фамилия по лична карта, отговарящи на тези от регистрацията в Играта, адрес за доставка на наградата, телефон за връзка).

Наградите в Играта са както следва:
1. Общо 50 броя кашони с хрупкави Maretti

2. Общо 10 броя уникални камери за приключения

3. Награда след края на играта – 1 брой уникална камера за приключения

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара