Споделете любимата игра на Вашето дете през лятото и спечелете награда!

Краен срок - 22 септември 2014

Facebook анкетата ни е посветена на летните дни и играта навън.

Моля изберете любимата игра на Вашето дете от предложения списък с най-популярните игри от миналото и настоящето. Ако любимата детска игра липсва, имате възможността да я добавите.

Сред включените детски летни игри са криеница, гоненица, търсене на съкровища, пясъчни замъци, игра със сапунени балони, стрелба с воден пистолет, дама, игри с топка и други.

Условия за участие: Всеки може да участва еднократно.

Награди:

По време и в края на анкетата ще бъдат изтеглени девет участника и всеки ще бъде награден с награда. Печелившите ще бъдат избирани автоматично от приложението във Facebook. Наградите са предоставени благодарение на магазин за подаръци Арт Точка, езикови школи Helen Doron и издателство Колибри.

АРТ TOЧКА – Спечелите ще могат да избират измежду три подаръка: Дървен пъзел Жирафи, Kомплект пясъчни картини или Aрт бижу

HELEN DORON – 2 цветни кутии за обяд на печеливш.

КОЛИБРИ – 3 детски книжки: Хартиеният принц, Снимка на клас, . Книжките се раздават на изтеглените печеливши в описания ред.

Наградите ще бъдат раздавани на база СЛУЧАЕН ПРИНЦИП и тегленото се извършва автоматично от платформата на Facebook. Етапи на теглене на наградите:

Първо междинно теглене – 01.09.2014 – тегли се по една награда от всеки партньор. Спрямо реда на изтегляне на печеливчите се разпределят наградите: на първия изтеглен- подарък от Арт Точка, втория изтеглен - подарък от Helen Doron; третия - подарък от Dora.bg (издателство Колибри)

Второ междинно теглене – 10.09.2014 - тегли се по една награда от всеки партньор. Спрямо реда на изтегляне на печеливчите се разпределят наградите: на първия изтеглен- подарък от Арт Точка, втория изтеглен - подарък от Helen Doron; третия - подарък от Dora.bg (издателство Колибри)

Трето финално теглене – 22.09.2014 - тегли се по една награда от всеки партньор. Спрямо реда на изтегляне на печеливчите се разпределят наградите: на първия изтеглен- подарък от Арт Точка, втория изтеглен - подарък от Helen Doron; третия - подарък от Dora.bg (издателство Колибри)

Спечелите ще бъдат обявени на страницата ни във Facebook и на сайта www.detskigradini.net. В срок от 5 работни дни след всяко теглене , обявените победители ще получат e-mail от екипа ни (или лично съобщение във Facebook), в който ще бъде упоменато как ще получат своите награди. Всеки спечелил и получил такъв е-mail (съобщение), трябва да отговори в срок от 5 работни дни; В случай, че не получим отговор в посочените срокове, непотърсените награди ще бъдат предоставени на друг участник без право да се използват от първият печеливш.

* Доставката е за сметка на получателя.

*По време на играта е възможно добавяне на още награди от партньорите ни, включване на нови партньори или промяна на някоя от предметните награди поради изчерпване на количествата!

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара