В кулинарен маратон се включи и кошница с продукти Жоси спечели

Краен срок - 20 октомври 2014

За тази игра са определени следните награди: 4 бр. кошница със сирена ЖоСи - по една кошница за всеки етап от играта.

За спечелване на наградите е необходимо участниците да харесат фен страницата на ЖоСи във Фейсбук и да качат рецепта на http://blog.josi.bg/. Рецептата трябва да е придружена със снимка. Няма изискване продукти на ЖоСи да са част от съставките в рецептата.

Кулинарният маратон ще се проведе в 4 последователни етапа:

- 25 август стартира студената щафета за рецепти за салати и студени предястия, приключва на 7 септември, а победителя ще бъде обявен на 8 септември. Награда - 1 бр. кошница със сирена ЖоСи.

- 8 септември стартира топлата щафета за рецепти за супи и топли предястия, приключва на 21 септември, а победителя ще бъде обявен на 22 септември. Награда - 1 бр. кошница със сирена ЖоСи.

- 22 септември стартира основната щафета за рецепти за основни ястия, приключва на 5 октомври, а победителя ще бъде обявен на 6 октомври. Награда - 1 бр. кошница със сирена ЖоСи.

- 6 октомври стартира сладката щафета за рецепти за десерти, приключва на 20 октомври, когато ще бъде обявен и победителя. Награда - 1 бр. кошница със сирена ЖоСи.

По време на съответния етап от маратона ще се приемат всички рецепти, но за наградата ще участват само тези, които отговарят на условията за съответния етап. Всеки може да спечели само една кошница за целия кулинарен маратон.

Победителите ще бъдат обявени на страницата на ЖоСи във Фейсбук и на имейла, с който са регистрирани в блога http://blog.josi.bg/. Избраните победители ще получат наградата на посочения от тях адрес, а имената им ще бъдат публикувани на фен страницата на ЖоСи във Фейсбук.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара