Спечелете 100 чаши Amstel Premium Pilsener

Краен срок - 8 септември 2014 

Amstel Premium Pilsener поощрява ценните приятелства, за които често не ни остава време.

Затова през следващите седмици под пост като този можеш да поканиш на среща близък човек, когото не си виждал скоро. Тагни името му в коментар под тази снимка. Ако той приеме поканата ти с коментар, двамата може да спечелите един от 10-те комплекта чаши на Amstel Premium Pilsener, за да е още по-приятна срещата ви.

Всеки, който желае да участва в Играта, трябва:

● Да хареса Facebook страницата на Amstel.

● От деня на публикуване на даден пост на Играта до 23:59 часа на следващия понеделник да публикува коментар, в който да тагне свой приятел, за да се уговорят за среща.

● Ако поканеният приятел с коментар под същия пост във Facebook в периода от публикуването на поста до 23:59 часа на следващия понеделник потвърди, че приема поканата за среща, двамата участват в томбола за награда.

Наградите са 100 чаши Amstel Premium Pilsener.

Всяка седмица ще се раздават по 20 чаши, общо 10 комплекта.

Печелившите в Играта се определят в томбола на случаен принцип от всички участници в Играта, изпълнили условията на Играта и успешно потвърдили среща в коментар под поста в Играта.

Печелившите се изтеглят във вторник, следващ деня на публикуване на поста.

3. Имената на печелившите участници ще бъдат обявени в пост на Страницата. За да получат своите награди, те следва да се свържат с Организатора, като изпратят лично съобщение на Страницата (http://facebook.com/amstelbg). Необходимите данни за получаване на наградата са три имена, дата и година на раждане, телефон за връзка и точен адрес.

Организаторът ще се свърже с печелившите участници с цел уточняване на датата и начина на получаване на наградата до 5 работни дни след като те изпратят лично съобщение на Страницата с необходимата информация.

Спечелилите  ще получат наградите си чрез куриерска фирма на посочения от тях адрес най-късно до 4 седмици след уведомлението им от Организатора на Играта и след като той получи необходимите данни за извършване на доставката. Куриерските разходи са за сметка на Възложителя на Играта.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара