Спечели стайлинг сесия в шоурума на H&M и ваучер за 100 лв.

Краен срок - 31 август 2014

За да отбележим началото на новия моден сезон и старта на колекцията H&M Studio есен/зима 2014, с екипа на H&M сме подготвили събитие, с което да зарадваме и вдъхновим една пламеннa почитателка на шведската марка и модата.

Една от вас може да спечели стайлинг сесия с мен в шоурума на H&M в София и
карта-ваучер за 100 лв, валидна във всички магазина на марката в България! Ще се запознаем, ще имате възможност да разгледате предстоящи колекции преди всички останали, ще изпробваме необичайни комбинации, ще направим много снимки и ще ви зарадваме с ваучер за 100лв., който ще изхарчите по-късно за любими артикули в магазините на H&M.

За да спечелите стайлинг сесия с мен и карта-ваучер за 100 лв. от H&M:
1. Харесайте страницата на FriChic във Facebook
2. Харесайте страницата на H&M във Facebook
3. Споделете този пост с приятели във Facebook с бутона
4. Изпратете имейл на ivelina(@)frichic(.)com (махнете скобите!) с:
- Ваша снимка в цял ръст;
- 3те имена и телефон за връзка;
- Снимка(и) и кратък отговор на въпроса: Кои са вашите 5 модни причини да обичате есента?
Снимките може да са от вашия гардероб, от гардероба на майка ви, от дизайнерски колекции, от магазините, от блогове и онлайн сайтове, от стари колекции… изобщо всичко, което ще ми помогне да разбера как виждате предстоящия сезон и как есента ви вдъхновява в модно отношение :)

Можете да се записвате за участие до 23.59 часа на 31ви Август 2014 г. Успех!

ВАЖНО: Конкурсът е отворен за момичета и дами на всякаква възраст, които намират вдъхновение в модата. Печелившата ще спечели стайлинг сесия с мен в шоурума на H&M в София, която ще се проведе в началото на месец Септември след работно време. Наградата включва и карта-ваучер на стойност 100лв, която е валидна за всички магазини на H&M в България. Печелившата ще бъде уведомена на посочения телефонен номер на 1ви Септември. Организаторите не поемат всякакви допълнителни разходи, а печелившата трябва да осигури за своя сметка присъствието си в предварително уречения час, дата и място. Стайлинг сесията е поименна и не може да бъде предоставяна на друг по усмотрение на победителя. При невъзможност от присъствие, ще бъде избран друг победител.

Участвай в КОНКУРСА

Post a Comment

По-нова По-стара