В играта се включи, на въпросите отговори и фотоепилатор Silk'n Glide спечели!

Краен срок - 10 юли 2014 

Участвай в КОНКУРСА

Поради непрекъснато нарастващия интерес към фотоепилаторите за домашна употреба, решихме да отворим тази тема. Тук ще отговорим на всички ваши въпроси относно ефективността, качеството, предимствата, техническите характеристики и начина на работа на различните модели фотоепилатори.

За целта ще ни помогнат експертите от Арива Груп – вносител на една от доказалите се като най-ефективни марки фотоепилатори за домашна употреба, a също така едни от първите, които предлагат на пазара подобни уреди – Silk'n. Тук, освен че ще дискутираме всичко онова, което ви интересува и ви е любопитно, що се касае до фотоепилаторите и всички уреди за разкрасяване в домашни условия, по забавен начин всеки участник в темата ще може да се включи в интересната игра. Може да спечелите един от най-новите модели фотоепилатори Silk'n Glide: Glide 150.000 импулса.

За играта:
Всеки ден ще ви задаваме различен въпрос, свързан с фотоепилаторите и всички уреди за разкрасяване в домашни условия. Отговорите на всеки един от въпросите са скрити в сайта www.krasivotialo.com. Открийте ги!

За да се включите в играта, е необходимо поне веднъж да сте коментирали в темата и да сте отговорили вярно на поне един от въпросите на деня.

След края на всеки период, на томболен принцип, ще бъде изтеглян по един победител от всички вас, които са публикували в темата и отговорили правилно на въпросите на ''Арива Груп'' и Silk'n.

Post a Comment

По-нова По-стара